ASUS-ZenWatch-2

ZenWatch 2 aangekondigd door ASUS #IFA2015

De ZenWatch 2 borduurt voort op de stijlvolle en elegante verschijning die werd geïntroduceerd met de eerste ZenWatch. De ZenWatch 2 gaat een stapje verder.

Met de ZenWatch 2 heeft ASUS een nieuwe stap gezet zonder de succesvolle eigenschappen van de voorganger los te laten.

ZenWatch 2

ASUS-ZenWatch-2De ZenWatch 2 maakt gebruik van de stijl en elegantie die werd geïntroduceerd met de eerste ZenWatch. Ook nu is de ZenWatch 2 gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Maar de ZenWatch 2 gaat nog een stapje verder en zal verkrijgbaar zijn in twee formaten, met een zilverkleurige klok van 49x41mm of 45x37mm. In Nederland wordt de ZenWatch 2 (49x41mm) standaard geleverd met een donkerblauw lederen bandje en het kleinere formaat met een zacht roze variant.

Het universele formaat zorgt ervoor dat het ook mogelijk is om een bandje van eigen voorkeur te gebruiken. Hiermee is de smartwatch te personaliseren voor hem en haar, maar ook voor jong en oud. Ten slotte kan er gekozen worden uit talloze professioneel ontworpen watchfaces. De ZenWatch wordt opgeladen met een magnetische oplader, welke in staat is om het horloge in 36 minuten voor 50 procent op te laden.

Prijs en verkrijgbaarheid

In Nederland zal de ZenWatch 2 – inclusief lederen band – vanaf halverwege oktober te koop zijn voor een adviesprijs van € 169. De kleinere variant (45x37mm) volgt later dit jaar, eveneens met lederen band, ook deze heeft een adviesprijs van € 169. De ZenWatch 2 zal exclusief verkrijgbaar zijn bij: Coolblue, BOL.com, Wehkamp, MediaMarkt en in de online ASUS Shop.

Comments are closed.

Related Posts
Do You Know the Time? Pebble Time nu verkrijgbaar 3
Lees meer

Do You Know the Time? Pebble Time nu verkrijgbaar

Eerder dit jaar introduceerde Pebble de tweede generatie van zijn smartwatch - de Pebble Time - via een Kickstarter-campagne. De Pebble Time is nu verkrijgbaar in de winkel. Check snel waar je hem kan halen!
Toshiba introduceert Chromebook 8
Lees meer

Toshiba introduceert Chromebook

Toshiba introduceert de nieuwe Toshiba Chromebook, de eerste Chromebook van 33,8 cm (13,3 inch), voor gebruikers die het…