Philips Hue Dymera wandlamp 1

Philips Hue Dymera wandlamp

Philips Hue breidt zijn assortiment slimme buitenverlichting uit met een nieuwe wandlamp genaamd Dymera. Uniek is dat de lamp zowel naar boven als naar beneden schijnt en dramatische effecten mogelijk maakt voor de buitenkant (of binnenkant) van je huis. De lampen hebben een zwart ontwerp en twee afzonderlijk regelbare lichtstralen, waarmee je de verlichting en individuele kleuren los van elkaar kunt instellen met de Philips Hue-app. Je kunt ook de scènegalerij van de app gebruiken om een meer samenhangende uitstraling te creëren. De Dymera-lampen gaan op 27 februari in de verkoop voor €219.

Het merk heeft daarnaast het Philips Hue pendelsnoer (€50, februari 2024) gelanceerd, ontworpen om te werken met de Philips Hue filamentlampen. Het idee is om een verlichtingskenmerk boven een salontafel of eettafel te creëren, waarbij de kleuren en lichtniveaus uiteraard weer worden bediend door de Philips Hue-app. De lamphouder is 3D-geprint met bio-circulaire materialen en is verkrijgbaar in zwart of wit en twee maten om het beste bij je interieur te passen.

Philips Hue Dymera wandlamp 3

Nieuw zijn ook de Perifo-connectoren (€35, april 2024) die uitbreiden wat je kunt doen met je railsverlichting. De Perifo T-connector laat rails in drie verschillende richtingen lopen om een kamer te verlichten, terwijl de Perifo flexibele connector je volledige controle geeft over de vorm van de rail, waardoor rails in elke richting kunnen lopen, anders dan de normale 90-graden hoeken.

Philips Hue Dymera wandlamp 5

Samen met deze nieuwe producten heeft Philips Hue nieuwe zwart- en witkleurige opties toegevoegd aan de Being-plafondlamp, terwijl ze drie nieuwe kleurvarianten van de Philips Hue Go draagbare tafellamp hebben toegevoegd. Het bedrijf kondigde ook aan dat zijn Philips Hue Secure camera starterkit en de Philips Hue Secure schijnwerpercamer nu beschikbaar zijn. Die kit bevat de Philips Hue Secure bekabelde camera, twee Philips Hue Secure contact sensoren, twee Philips Hue lampen en een Philips Hue Bridge om alle apparaten te bedienen.

Philips Hue Dymera wandlamp 7

Tot slot meldde Philips Hue dat het de beveiligingscentrum van de Hue-app in de eerste helft van 2024 zou bijwerken, met toevoeging van pushmeldingen, automatische licht- en geluidsalarmen en compatibiliteit met Alexa en Google Home.

Related Posts