RapidX geeft je vijf USB poorten

Naast de traditionele CES show in de Las Vegas Convention Center en the Sands zijn er in de avond vaak ook speciale pers events waar je de beste, leukste en soms ook vreemdste gadgets kunt zien. Een die een probleem oplost wat, denk ik, een hoop mensen hebben is RapidX

RapidX

De huidige X5 geeft je vijf USB poorten voor de auto, twee voorin en drie achter en dat zou voldoende moeten zijn voor de hele familie! De nieuwe versie die je in de video kunt zien heeft nog meer functionaliteit.

Coros

Voor liefhebbers van sport is er op CES ook genoeg te zien, sterker nog, veel meer dan ik hier ooit kan laten zien gedurende de week dat CES is.  Coros laat een fiets helm zien met:

  • ingebouwde headphones (bone conductivity, dus je oren blijven vrij)
  • ingebouwde ongeluk sensor (als je valt dan verwittigt de helm je naasten dat je gevallen bent en waar)
  • achterlicht

Humon

Nu we het toch over sport hebben, dit is misschien wel een heel goed gadgets maar het ziet er een beetje uit als een kouseband (niet de groente). Je doet de Humon Hex op je bovenbeen en het meet het zuurstof gebruik van je spieren. Hiermee kan je je training nog meer verbeteren.R

Related Posts
lenovo-ideapad-100-14-zwart
Lees meer

Lenovo onthult 3 nieuwe laptops

Lenovo heeft 3 nieuwe - op consumenten gerichte - laptops aangekondigt namelijk de Lenovo Z41. Z51 en de ideapad 100. Lenovo doet dit op de vooravond van Lenovo Tech World, haar eerste en exclusieve technologie-innovatie evenement.