Huawei lanceert Mate 8 smartphone #CES2016 1

Huawei lanceert Mate 8 smartphone #CES2016

Dit is er eentje die we zeker willen testen! De Mate 8 heeft een uitstekende camera, snellere processor en ziet er stralend uit.

Huawei heeft de Mate 8 smartphone op CES 2016 gelanceerd. De Mate 8 heeft een krachtigste chipset, een batterij met hoge capaciteit en een stijlvol design.

mate8

Specificaties

De Mate 8 is de eerste smartphone met de Kirin 950 chipset, 100% krachtiger ten opzichte van de Kirin 925. De smartphone heeft 4 x A72 2.3 GHz processoren en 4 x A53 1.8 GHz processoren. Uitgerust met een 4000 mAh high-density batterij gaat de telefoon meer dan twee dagen mee, de accu kan in 30 min worden opgeladen.
Een vingersensor voor ontgrendeling ontbreekt niet en er is een microSD-kaart slot.

Camera en video

De Mate 8 heeft een Sony 16MP IMX298 sensor, waarmee de grootte van de sensor met 23 procent wordt verhoogd ten opzichte van de vorige versie, dit moet resulteren in prachtige foto’s. Ook beschikt hij over een 8 MB camera aan de voorkant met een nieuw ‘schoonheidsalgoritme’ voor het maken van de perfecte selfie.
De Mate 8 beschikt over omnidirectional recording en directional playback. Drie microfoons detecteren automatisch geluidsbronnen en geluiden worden gedetecteerd vanuit alle richtingen, ideaal voor video conferencing.

Prijs en beschikbaarheid

Beschikbaarheid in Nederland is nog onduidelijk. Het toestel zal € 599,- kosten voor 3GB+32GB en € 699,- voor 4GB+64GB.
Hij is beschikbaar in vier kleuren: champagne gold, moonlight silver, space gray and mocha brown.

Related Posts
Nieuwe Satellite C-serie: geknipt voor dagelijks gebruik 9
Lees meer

Nieuwe Satellite C-serie: geknipt voor dagelijks gebruik

Zoek je een nieuwe laptop voor alledaags gebruik? De nieuwe Satellite C-serie van Toshiba is een nieuwe serie van betaalbare en stijlvolle laptops en bestaat uit vier modellen en twee formaten. Kun je makkelijk gamen en werken combineren.