Over intogadgets.nl

intogadgets.nl is hét blog over toffe gadgets. Met vooral reviews, maar ook commentaar op aankondigingen of nieuwtjes van fabrikanten van consumentenelektronica, winacties, tips en trucs en cadeautips.

Wij runnen deze site met een team van vrijwilligers (waar je je overigens bij aan mag sluiten als je een passie voor gadgets hebt). We proberen vanuit onze eigen ervaring te beschrijven wat we zien. Is een gadget goed te gebruiken, voldoet het aan de verwachtingen, is het niet duur voor wat je krijgt? Alle vragen die jij jezelf stelt als je voor aanschaf staat proberen we te beantwoorden. En lukt dat toch niet helemaal, dan kun je in de reacties onder een artikel uiteraard vragen stellen, of je kunt via Twitter of ons contactformulier contact opnemen.

Intogadgets.nl is een nog jonge site. Op 25 september 2013 is de website live gegaan. Maar, eerder verschenen deze artikelen op Anneliesje.nl, de website van Annelies Verhelst, die intogadgets.nl heeft opgestart. Met een specifieke site over gadgets hopen we een fijne context te kunnen bieden, omdat alles alleen maar over gadgets gaat. We groeien nog, en hopen regelmatig iets nieuws te kunnen laten zien.

We zijn geen site die bovenop het nieuws zit, we melden alleen de nieuwtjes die we zelf interessant vinden. Wij proberen gadgets een tijdje te gebruiken, uit te zoeken wat er wel en niet handig aan is en dan aan jou uit te leggen hoe het allemaal in elkaar zit. En dat kost tijd, maar dan heb je ook wat.

Aarzel niet om je reacties en suggesties over deze site met ons te delen. We luisteren graag naar goede adviezen die het voor jou als bezoeker leuker maken. Al zijn we ook wel eigenwijs genoeg om soms iets lekker niet te doen.

Veel plezier op deze website in elk geval!