fbpx

intogadgets.nl is een nog vrij nieuwe website, die sinds september 2013 live is. Hoewel we al veel toffe artikelen erop hebben staan en een leuk groepje bloggers hebben, is het natuurlijk goed als de site groeit. En jij mag daar uiteraard aan bijdragen! Heb jij een passie voor gadgets, kun je goed uitleggen en goed schrijven, dan ben jij wellicht een goeie toevoeging op het team!

(wil je schrijven namens een bureau of merk, dan verwijzen we je even door naar deze pagina)

We zoeken vooral…

Op dit moment zoeken we:

  • Doe-het-zelvers. Iemand die graag leuke hacks en handige tips deelt. Wat voor jou heel simpel is, kan voor iemand anders een eureka-moment zijn.
  • Nieuwshunters. Iemand die op een vast moment in de week op zoek gaat naar gadgetnieuws en daar met een geniale eigen draai een mooi bericht van maakt voor intogadgets.nl.
  • Interviewers. Iemand die graag consumenten, maar ook medewerkers van fabrikanten of pr-bureaus vraagt om hun ervaring met gadgets. Denk aan sporters, amateurfotografen, dj’s, maar ook de lezers van ons blog. Je stelt ze wat vragen, je maakt er een tof verhaal van, jouw feestje.

Mis jij iets op deze site wat er nog niet is? Doe ons dan een creatief voorstel over wat jij denkt toe te kunnen voegen!

En wat zit er voor jou in?spam-your-blog-2_large

Het is vrijwilligerswerk. Dat vooropgesteld. Maakt het niet minder leuk, en er valt nog best het e.e.a. uit te halen!

  • Je doet het omdat het goed is voor je contacten. Je leert andere bloggers kennen, je leert mensen bij PR-bureau en bij fabrikanten kennen.
  • Je doet het omdat je dan ook nog wel eens naar leuke en gezellige persconferenties mag en ook dat is goed voor je netwerk.
  • Omdat je met de allernieuwste speeltjes mag rondlopen als je reviews schrijft (ook al is het maar eventjes, het is wel erg gaaf!).
  • Ook omdat je snel je kennis van gadgets en consumentenelektronica kunt bijspijkeren door erover te lezen en te vertalen naar berichten die iedereen snapt.
  • Omdat je via affiliatelinks soms best nog een centje kunt verdienen. Dat zijn weliswaar geen kapitalen, maar toch. Hoe dat werkt leggen we je graag even persoonlijk uit.
  • Omdat je wel eens betaalde opdrachten kunt krijgen. We schrijven wel eens advertorials of artikelen voor externe partijen en daarmee kun je dus ook geld verdienen.
  • En, omdat je jouw autoriteit wilt claimen. Jij bent degene die altijd anderen weet te tippen over nieuwe en leuke gadgets.

Verder organiseren we ook wel eens gezellige uitjes, waarbij we met zijn allen gaan bowlen of karten. Leuk toch?

Daarnaast proberen we zeker 2 keer per jaar samen te komen om over het blog te praten met een hapje en drankje erbij en ook organiseren we wel eens Hangouts om even over iets actueel te overleggen. Zo denk je actief mee over de toekomst van intogadgets.nl en maak je nog vrienden ook!

Eh, die gadgets kopen? Welnee!

Enne, je hoeft de gadgets voor reviews niet zelf te kopen als je iets wilt reviewen. Daar bestaan bureaus voor, met PR-mensen en marketeers. Die sturen zo’n fijn speeltje met alle plezier naar je op (en halen hem meestal ook weer netjes op).

Interessant?

Stuur even een korte maar creatieve motivatie en enig inzicht in je schrijfstijl via onderstaand formuliertje. Dan hoor je vanzelf of jij binnenkort ook blogger voor deze site wordt!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je motivatie en dergelijke

Anti-spam