bose-soundlink-mini-2-bluetooth-speaker

Bose introduceert nieuwe Soundlink Mini II

Bose heeft een nieuwe generatie Soundlink Mini Bluetooth speaker geïntroduceerd. De Soundlink Mini II is een draagbare speaker met de meeste functies ooit!

Bose heeft een nieuwe generatie Soundlink Mini Bluetooth-speaker geïntroduceerd. De Soundlink Mini II is een draagbare speaker met de meeste functies ooit!

Soundlink Mini Bluetooth-speaker II

De Sounlink Mini II heeft extra functies gekregen ten opzichte van zijn voorganger. Er is nu een telefoonluidspreker aanwezig, waardoor je met de Soundlink Mini II ook kan bellen. De accuduur is ook verbeterd, waardoor je nog langer van je muziek kan genieten (tot wel 10 uur). Door multi-connect kan je tegelijk verbinding maken met een smartphone EN een tablet. Met behulp van gesproken instructies zijn apparaten makkelijker aan de Soundlink Mini II te koppelen. De Soundlink Mini II geeft nog steeds het krachtige en levensechte geluid dat zijn voorganger zo gewild gemaakt heeft.

De Soundlink Mini II is nog steeds de kleinste Bluetooth-speaker van Bose met afmetingen van 5.1 x 18 x 5.8 cm en weegt 668 gram. De behuizing heeft een aluminium design en loopt schuin af. Het stalen rooster met microperforaties is goed bestand tegen krassen. De Soundlink Mini II is verkrijgbaar in de kleuren carbon en pearl en kan met softcovers gekleurd worden in dieprood, felgroen, marineblauw, matzwart en grijs.

bose-soundlink-mini-2-bluetooth-speaker

Prijs en verkrijgbaarheid

De Soundlink Mini II is inmiddels verkrijgbaar op Bose.nl of via de verschillende Bose Stores voor een adviesprijs van €199,95. Vanaf medio juni is de Soundlink Mini II ook verkrijgbaar bij geselecteerde geautoriseerde dealers. De softcovers zijn apart verkrijgbaar voor €24,95.

Related Posts