Je kunt niet zonder deze 5 outdoor gadgets 1

Je kunt niet zonder deze 5 outdoor gadgets

Outdoor wordt steeds groter. We zien het overal opduiken: van technische winterjassen tot steeds slimmere gadgets. Daarom vandaag een blik op de 5 tofste outdoor gadgets van dit moment.

Garmin Edge 1030

Een echte outdoor-guru kan niet zonder GPS. Er zijn al talloze GPS-ontvangers op de markt, maar ons hart gaat sneller kloppen bij deze Garmin. Vooral de mogelijkheid om off-road routes te rijden met je mountainbike is super. Zo verdwaal je niet als je in onbekend terrein een nieuwe route aan het rijden bent en kan je allerlei stats tracken: cadans, snelheid, calorieen en nog veel meer. Daarnaast is dit apparaat natuurlijk smart en worden notificaties op de Edge getoond. Op deze fietscomputer komen we zeker nog eens terug!

Je kunt niet zonder deze 5 outdoor gadgets 3

Olight zaklamp

Om dag en nacht door te gaan heb je een zaklamp nodig. Niet zo’n lullig ding natuurlijk, maar een echte dikke jongen. We hebben al eerder geschreven over de zaklampen van Olight. Wil je iets wat de zwaarste outdoor kan weerstaan? Dan moet je zeker eens naar een Olight kijken. Je leest onze OLight X7R Marauder review hier.

North Face

Een lekkere North Face jas mag in je garderobe niet ontbreken. Hoewel het niet direct opvalt zitten deze jassen inmiddels tjokvol met innovaties. Zo worden de jassen niet meer met dons gevoerd maar met een synthetisch materiaal genaamd ThermoBall, is de shell gemaakt van Gore-Tex of Polartec Thermal Pro en voorzien van Apex Flex technologie. We zijn redelijk wat gewend qua gadgets, maar North Face blaast ons omver als het over (onzichtbare) technologie gaat.

De ThermoBall™-technologie biedt het lichte gewicht, de luchtigheid, warmte en de samendrukbaarheid van dons en isoleert bij nat weer even goed als synthetisch materiaal.

Watch

Geen mountainbiker, maar bijvoorbeeld een hiker? Dan is het misschien wat overkill om een fietscomputer als de Garmin Edge te gebruiken. Je kunt dan beter voor een GPS-horloge gaan, zoals deze Suunto 9.

Je kunt niet zonder deze 5 outdoor gadgets 5

Fitness tracker

Een GPS-horloge te groot, maar wil je wel je fitness blijven monitoren? Dan is een Fitbit een perfecte optie. Hiermee meet je alles wat je wilt weten over je activiteit gedurende de dag. Bovendien meet je óók alles wat je wilt weten over je slaappatroon, zodat je elke dag fris kunt starten.

Portofoon

Ben je met een groep onderweg, dan is een portofoon geen overbodige luxe. Zo blijf je gemakkelijk met elkaar in contact, ook als je geen dekking van een mobiel netwerk hebt.

Related Posts