De tofste controller voor Nintendo Switch komt uit het verleden 1

De tofste controller voor Nintendo Switch komt uit het verleden

De Nintendo Switch is van zichzelf al geen lullig apparaat. Zeker sinds de update is het een van de beste consoles op de markt. Boven is het de enige keuze als je onderweg een beetje serieus wilt gamen.

Toch zijn er altijd modders die denken een apparaat te kunnen verbeteren. In dit geval Shank die de bestaande Joycons heeft vervangen door twee helften van een Nintendo Gamecube controller.

In de 14 minuten durende video hieronder legt de Youtuber uit hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Hij gaat op alle indrukwekkende details in. Je kunt niet anders dan respect hebben voor deze prestatie.

The only time these controllers drift is when I’m playing Mario Kart 8 Deluxe

Het resultaat ziet er bovendien erg goed uit, alsof het zo door Nintendo is gemaakt. Het werkt ook als een speer.

De werking van de sticks is volgens de modder perfect. De Joycons willen nog wel eens wat last hebben van drifting, in dit geval zou dat niet het geval moeten zijn. Wij houden dit kanaal in ieder geval goed in de gaten!

Related Posts
Review: SONOS Playbar 5
Lees meer

Review: SONOS Playbar

De echte fans weten het wel: van SONOS word je blij. De apparatuur is makkelijk aan elkaar te…
Interphone F5MC Twin Pack
Lees meer

Review: Interphone F5MC – uitstekende motor intercom

Motorrijders rijden zelden alleen. Partner achterop, of samen toeren op ieders eigen motor. Heerlijk tijdverdrijf. De Interphone F5MC van Cellularline maakt het mogelijk om met elkaar verbonden te zijn. Maakt hij zijn verwachtingen waar? Esther testte hem.