vasa Bla doos

Vasa Bla: draadloze oortelefoon

Liesbeth testte de Vasa Bla Bluetooth oortjes. Je kunt haar volledige review lezen. Als ze je bevallen dan kun je met onze kortingscode 15% korting krijgen.

Voor mijn job is een wekelijkse trip naar de hoofdstad vereist. Deze trip gebeurt per trein en duurt in totaliteit 5 uur. Lang leve 4G, Spotify en heel af en toe een Pokémon. De laatste tijd vergezelde Vasa BLA me op mijn rit. Een kwalitatieve oortelefoon die me mooi dienst bewees.

Vasa BLA – draadloze oortelefoon

Sudio Sweden bezorgde me een review exemplaar die ik uitgebreid kon testen. Het kwam in een degelijke en stevige doos. In de doos vond ik:Vasa Bla

 • de draadloze oortelefoon
 • 4 paar extra siliconen oortjes om ze ‘op maat’ van jouw oren te kunnen gebruiken
 • metalen clipje om deze aan je kledij te bevestigen
 • USB kabel
 • handleiding
 • garantie kaart

Vasa Bla – in gebruik

Gezien de Bla draadloos is, moet hij per Bluetooth aangesloten worden met je smartphone/laptop/tablet… Dit gaat in 1,2,3. Schakel je Vasa aan en leg de Bluetooth van (in mijn geval) smartphone aan. Laat je apparaat zoeken naar de Vasa Bla en ze zijn verbonden.

Leg je favoriete playlist op en zingen/dansen/soezen maar.

Vasa Bla – geluid

vasa bla hoesDe kwaliteit van de draadloze oortjes hebben me geen moment teleurgesteld. In het begin zette ik ze naast mijn heel erg goedkope Action draadloze oortjes die me €4 hadden gekost. Op het eerste gehoor hoorde ik geen grote verschillen, maar als ik dan echt ging luisteren, hoorde ik toch wel belangrijke details die mijn goedkopere oortjes niet te horen waren. Je hoort de verschillende instrumenten, je hoort bijna de zuchtjes van de zangers.

Qua volume vond ik opnieuw dat de Vasa oortjes niet erg luid konden gezet worden. Tot ik ze opnieuw ten volle gebruikte: in een overvolle en erg rumoerige trein. Het geluid noch volume stelde me teleur.

Vasa Bla – telefoon

De Vasa Bla is naast een draadloze oortjes ook een draadloze telefoon. Deze werkt prima, zonder meer. Je kan de telefoon opnemen via je telefoon zelf of door op het telefoontje op de Vasa te drukken. Spreken gebeurt ook via dit deeltje alsook het volume hoger en lager zetten én volgende of vorige song kiezen.

Mijn gesprekspartners gaven wel aan dat ik niet altijd even goed te verstaan was. Dus misschien heeft Vasa hier toch wel een steekje laten vallen?

Vasa Bla – specificaties

 • Type: 10,2 mm Dynamic Speaker
 • Sensitivity: 112 dB SPL @ 1 kHz
 • Impedance: 32 Ohm @ 1kHz
 • Frequency Response: 18 Hz – 23 kHz
 • Housing: Composite, Aluminum
 • Finish: High polished metal parts
 • Model: In-ear, Bluetooth 4.1
 • Weight: 14 grams (housing)
 • Range: 10 meters
 • Battery time: 8 hours (active), 10 days (standby)
 • Charging time: 10 minutes (quick), 120 minutes (full)

De Vasa Bla is voor €90 online te verkrijgen via Sudio Sweden en de gratis verzending is mooi meegenomen. Momenteel kan je dankzij Intogadgets.nl een leuke korting krijgen van 15% met kortingscode: intogadgets15.

Related Posts