Samsung presenteert nieuwe lijn audioproducten 1

Samsung presenteert nieuwe lijn audioproducten

Samsung introduceert op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een nieuwe lijn audioproducten. Naar eigen zeggen komen design en gemak in de Home Entertainment line-up samen.

“Design en techniek zorgen samen voor een easy-to-enjoy entertainment experience in je hele huis,” aldus Samsung. “De producten zijn gericht op het vergroten van de entertainment ervaring in het hele huis.”

Samsung 2014

Wireless Audio Multiroom System

Het design van de Multiroom speaker biedt volgens Samsung Nederland senior productmanager TV/AV Tonnie van Schijndel een breed scala aan plaatsingsmogelijkheden. “De speaker past in een hoek, maar kan ook verticaal of horizontaal worden geplaatst. Met het Wireless Audio Multiroom System vergroot Samsung de mogelijkheden om in iedere ruimte van je huis te genieten van superieur geluid. De draadloze Multiroom technologie is in 2014 verkrijgbaar in Wireless Audio Multiroom speakers, onze flagship soundbar, Blu-ray speler en Home Theater System oplossingen.”

Samsung WAM750 Right Perspective Black

Samsung M5 en M7 speakers

De M5 en M7 speakers van het draadloze Samsung Wireless Audio Multiroom systeem kunnen op zichzelf-staand of in combinatie met de Samsung Hub (WAM250) gebruikt worden. De Multiroom speaker of optionele Samsung Hub wordt plug-and-play verbonden met een router. Met een gratis app kun je de verschillende speakers en audiobronnen met een smartphone of tablet bedienen.

Samsung M5 en M7 speakers

Samsung Sound Bar en Sound Stand

De Sound Bar en Sound Stand zijn volgens Samsung stijlvol en veelzijdig. “Ze geven een rijke en heldere surround sound en een indrukwekkende deep bass performance. Je leefruimte wordt efficiënt benut door het innovatieve en elegante design met ultra-slim technologie.”

Samsung HW-H600 Sound Bar

Samsung Blu-ray Home Theater System

Het Samsung Blu-ray Home Theater System HT-H7750WM is een kanaalsysteem met 9.1 kanalen door de integratie van de DTS Neo: Fusion II codec. Carbon Nano Tube speakers bieden samen met de Vacuüm Tube Digital Amplification volgens Samsung een warm, natuurlijk, krachtig en helder geluid.

Samsung soundbars verrijken TV-geluid

De HW-H750 Soundbar versterkt je home entertainment met 320Watt geluid. “De combinatie van een warm en natuurlijk analoog geluid en de nieuwste digitale audiotechnologie maakt de HW-H750 met zijn slanke design de ideale compagnon van een TV,” aldus Samsung. De Soundbar kan gebruikt worden in combinatie met de Wireless Audio-Multiroom speakers. De HW-H750 Soundbar wordt eind april verwacht en is leverbaar in zwart enzilver.

Samsung HW-H750 Sound Bar

Samsung Ultra-slim Sound Stand

De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand is ontwikkeld voor gebruik bij 32 tot 55-inch TV’s. De Sound Stand biedt met de Multi-direction technologie 4.2-channel sound in een low-profile (1.4”) design. De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand wordt begin april in Nederland verwacht. De Soundbar en Sound Stand zijn volgens Samsung makkelijk en gebruiksvriendelijk en zonder zonder problemen voor een draadloze verbinding met je TV. De Soundbar en Soundstand ondersteunen de TV Sound Connect feature van Samsung die de TV output regelt via Bluetooth.

HT-H7750WM Home Theater System

Het HT-H7750WM Home Theater System is ontwikkeld in samenwerking met de digitale audio-ontwikkelaar DTS. Volgens Samsung zelf zijn ze het enige elektronicamerk voor consumenten dat de nieuwe Fusion II codec versie 2014 DTS Neo aanbiedt. “De technologie creëert 9.1 channel output door 2.1 of 5.1 bronmateriaal te interpoleren en dat om te zetten in een ongekende luisterervaring. Stel je het geluid van naderende helikopters voor, ze vliegen over en verdwijnen achter je – met de HT-H7750WM Home Theater System is het alsof je er pal onder staat.”

Samsung HT-H7730WM Blu-ray Home Entertainment System

De versterker van de HT-H7750WM biedt volgens Samsung het beste van twee werelden. “De warmte van analoge buizenversterkers, gecombineerd met de kracht en efficiëntie van digitale versterking. Een natuurlijk en vol geluid met vrijwel geen vervorming.”

HT-H7750WM Blu-ray speler

De Blu-ray speler van de HT-H7750WM beschikt over de door Samsung gepatenteerde UHD Upscale processor. De processor zorgt naar eigen zeggen voor levensechte beelden in levendige kleuren. “De resolutie van de HT-H7750WM is twee keer zo hoog als die van een standaard 1080p video. Daarnaast is hij in staat om content in standard-definition en high-definition op te schalen naar Ultra-High Definition (UHD). Dat is vier keer de resolutie van 1080p waarmee het compatibel wordt met UHD TV’s. Deze UHD upscaling betekent ook dat je klaar bent voor de volgende generatie televisiekijken als je in het bezit bent van de HT-H7750WM.”

Elektronicabeurs 2014 International CES vindt plaats van 7 tot en met 10 januari 2014 in Las Vegas.

Related Posts
Lumia 640 en Lumia 640 XL half april beschikbaar 10
Lees meer

Lumia 640 en Lumia 640 XL half april beschikbaar

Microsoft kondigede op het Mobile World Congress de Lumia 640 en Lumia 640 XL al aan. Deze nieuwe, krachtige modellen zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke situatie: op het werk of privé.