Maak je hond slimmer met Cleverpet

Vet coole gadget voor je hond, de Cleverpet!

Volgende week dinsdag is het 4 oktober, Dierendag dus. Als je je hond eens goed wilt verwennen met een gadget dan is Cleverpet misschien iets voor jou. Wat is Cleverpet? Eigenlijk een ‘spelcomputer’ voor honden. Als je hond alleen thuis zit kan je met Cleverpet zorgen dat ie wat te doen heeft. Zoals je in de video’s kunt zien moet de hond een bepaalde combinatie van toetsen indrukken en als dat goed gaat, dan is er een beloning in de vorm van een hondensnoepje. Eigenlijk gewoon een puzzel oplossen. Mocht je nou denken, dat kan mijn hond nooit, kijk maar eens op de site van Cleverpet en je zult zien dat er vele video’s zijn van honden die toch slimmer zijn dan je denkt.

Cleverpet, de eerste gamecomputer voor honden
Cleverpet, de eerste gamecomputer voor honden

Voor de hond schijnt het echt een vorm van bezigheidstherapie te zijn.

Het enige nadeel van Cleverpet is dat het nog niet naar Europa verstuurd kan worden, maar als je op de site van Cleverpet registreert dan krijg je een mailtje wanneer dit wel het geval is.

Het prijskaartje is $299 en in november worden de eerste modellen verscheept. De prijs van $299 is niet laag, maar dat heb je toch wel over voor je hond?