Wooninspiratie in de herfst

Bij Intogadgets zijn we niet vies van een beetje klussen en DIY-en. Of het nou domotica of een drone is, we zijn lekker bezig.

Omdat de laatste tijd de temperatuur een duikvlucht heeft ingezet en omdat we de zon al weken niet gezien hebben begon het toch te jeuken: we gaan het huis op de schop nemen! Inmiddels is dit een jaarlijks terugkerend ritueel. Zodra het balkon niet meer gebruikt wordt gaan we binnen aan de slag.

Gelukkig kregen we dit jaar advies over wooninspiratie. Net wat nieuwe accenten, kleuren of meubels en het huis is winterklaar. Ongemerkt zit je toch wel erg veel binnen richting de feestdagen. Of het nou een uitgebreid diner, het proberen van een nieuw bordspel (daarover snel meer!) of het testen van de PS4 Pro is. Tough life.

Woonstijlen

Via de site van Karwei vind je vier hoofdthema’s waaronder ze honderden artikelen hebben gerangschikt: Artist Home, City Loft, Green House en Cosy Cabin. Na wat rondgekeken te hebben was duidelijk dat Green House onze voorkeur had.

Aap uit de mouw

Deze stijl past mooi bij de rotan stoel die we net hebben aangeschaft. Buiten is het bruin en zit er geen blad meer aan de boom, binnen is dat gelukkig heel anders! Met een paar leuke kussens en accessoires is het huis flink verbeterd. Bonuspunten voor deze kaarsenhouder die ik gewoon móést hebben.

Wat me vooral aanspreekt is deze focus op groen. In veel huizen wordt het interieur toch gedomineerd door allerlei apparatuur met daar tussenin nog een paar meubels. Een grote televisie aan de muur, overal Sonos speakers etc. Met planten heb ik dit rigoureus de nek omgedraaid. Mijn huis is nu lekker groen en straalt rust uit.

Niet alleen de woonkamer is aangepakt, ook de keuken, badkamer en slaapkamer heb ik voorzien van wat groen. Niet te veel, maar genoeg om het echt één geheel te maken.

Het heeft een paar avondjes schuiven en online zoeken gekost, maar mijn huis nu weer up to date en voelt weer als een warme jas. Een absolute aanrader dus!

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Karwei.

Related Posts
Mophie lanceert nieuwe powerstation-lijn 2
Lees meer

Mophie lanceert nieuwe powerstation-lijn

Mophie, ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor mobiele apparaten, lanceert de volgende generatie powerstations. Deze nieuwe batterijoplossing is mophie's dunste universele powerproduct tot nu toe. De snellaadapparaten hebben een elegant ontwerp met een aluminium finish.
Samsung breidt curved monitor portfolio uit 9
Lees meer

Samsung breidt curved monitor portfolio uit

Samsung heeft een aantal nieuwe modellen toegevoegd aan de lijn van monitoren met een gebold scherm. Door de bolling van het scherm moet de monitor naadloos aansluiten op de bolling van het menselijke oog. De kijkervaring wordt zo nog meeslepender.