Soundmount pers

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel’s ‘s werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.

Gistermiddag was ik aanwezig bij de perspresentatie van het nieuwste product van Vogel’s. Bekend van muurbeugels stapt Vogel’s in de markt van soundbar’s en homecinema. Directrice Gerdi Vogel’s presenteerde ‘s werelds eerste “volledig draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer”.

De goedbezochte persbijeenkomst in Pathé City in Amsterdam begon met dit promofilmpje, dat eindigde met knallend rondvliegende popcorn. Iedereen was wakker en geprikkeld.

https://youtu.be/nDE6oDRMME4

Nadat de popcorn uit het haar geschud was, vertelde Gerdi Vogel’s over de historie van Vogel’s en de ontwikkeling van de SoundMount. Het geluid van de SoundMount is zelfstandig ontwikkeld. Voor zowel de muurbeugel als het geluid is een belangrijk uitgangspunt geweest dat een optimale kijk- en luisterbeleving wordt gecreëerd. En de eerste indruk is dat dat een prima ervaring oplevert, want het geluid is dik in orde.

Geluid draait met je mee

Door het integreren van de soundbar in de muurbeugel wordt het geluid dezelfde kant op gericht als de tv, ook als deze wordt gedraaid. De muurbeugel heeft een draaibereik van 120 graden. Het effect van het draaien van de SoundMount en het effect op het geluid kan je goed zien in dit filmpje.

https://youtu.be/j1u879Taum4

Stream je muziek naar de SoundMount

De SoundMount is voorzien van diverse aansluitingen, waaronder twee HDMI-poorten en twee audiojacks. Daarnaast kan je via Bluetooth je favoriete muziek direct streamen naar de SoundMount. Het maximale vermogen is 300 Watt, dus daar kan je lekker op los. De SoundMount is geschikt voor flatscreen-tv’s met een diameter van 40 tot 65 inch van maximaal dertig kilo.

Na afloop van de presentatie werden we getrakteerd op de nieuwste James Bond film Spectre en na afloop werd er met champagne geproost op deze wereldprimeur. Tot slot werd onder alle aanwezigen een SoundMount verloot, maar die ging helaas naar  mijn buurman…

Soundmount bovenaanzichtVogel's SoundMount NEXT8365 kabels

Prijs en beschikbaarheid

De SoundMount heeft een adviesprijs van € 799 en is te koop bij Coolblue, MediaMarkt en Vogel’s zelf.

Related Posts