raumfeld-logo

Raumfeld maakt kleurenpalet wifi-luidsprekers compleet

Raumfeld heeft aangekondigd dat al zijn draadloze luidsprekers per heden beschikbaar zijn in matzwarte en zijdewitte uitvoering.

Raumfeld had al verschillende luidsprekers uit het productportfolio – zoals de Stereo L en One M – die alleen verkrijgbaar waren in een zijdewitte uitvoering. Deze luidsprekers zijn vanaf heden ook in een matzwarte uitvoering verkrijgbaar, waarmee het kleurenpalet compleet is. Al kun je niet echt spreken van ‘kleuren’…

Raumfeld Stereo L luidsprekers

Raumfeld-Stereo-LDe Stereo L luidsprekers zijn stereo vloerstaanders die beschikken over de ondersteuning voor streaming audio en kunnen een traditioneel hifisysteem vervangen zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. De Stereo L maakt gebruik van high fidelity audioreproductie wat samen met de combinatie van hoogwaardige basdrivers in een driewegconfiguratie en een ingebouwde 400W-versterker resulteert in een vol en dynamisch geluid met een goed evenwicht wat betreft stereoklankbeeld.

Er is een geintegreerde streamingmodule en DAC van Cirrus Logic aanwezig voor het omzetten van audiobestanden van streamingdiensten, internetradio en het thuisnetwerk van de gebruiker. De Stereo L kan door het hoge inputniveau ook ingezet worden als een paar passieve luidsprekers in combinatie met een stereoversterker. Door de nieuwe matzwarte uitvoering kunnen ze nog makkelijker geïntegreerd worden in elke woonkamer.

Raumfeld One M

Raumfeld-One-MDe One M is een compacte luidspreker die geen concessies doet op het gebied van geluidskwaliteit. De draadloze speaker is voorzien van een downfire subwoofer en geeft daardoor een krachtig basgeluid met lage frequenties tot 62 Hertz. De twee tweeters en midbass-woofers en een 120W-versterker vullen dit aan. Aan de voorzijde van de One M zitten vier knoppen die voorgeprogrammeerd kunnen worden voor snelle toegang tot internetradiozenders, een eigen muziekcollectie of playlists van populaire muziekdiensten zoals Spotify en TIDAL. Het compacte design – nu dus ook in matzwart – heeft geen moeite om grote ruimtes te vullen en neemt toch weinig ruimte in beslag.

Prijs en beschikbaarheid

De Stereo L en de One M luidsprekers zijn per direct verkrijgbaar in zowel een zijdewitte als een matzwarte uitvoering. De adviesprijs voor de Stereo L bedraag €1499,99 en voor de One M staat een adviesprijs van €399,99. Beide luidsprekers worden geleverd met een voucher voor de muziekstreamingdienst TIDAL zodat je gedurende een – beperkte – periode gratis van de dienst gebruik kan maken.

Verkrijgbaar in de Teufel webstore.

Related Posts
Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge) 4
Lees meer

Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge)

Krijg tot en met 31 juli 2015 100 euro retour op een Samsung GALAXY S6 (Edge). Bewaar de bon van je aankoop goed en meld je aan voor deze actie. Vergelijk direct alle abonnementen voor deze toestellen op onze site.
Nieuwe Satellite C-serie: geknipt voor dagelijks gebruik 10
Lees meer

Nieuwe Satellite C-serie: geknipt voor dagelijks gebruik

Zoek je een nieuwe laptop voor alledaags gebruik? De nieuwe Satellite C-serie van Toshiba is een nieuwe serie van betaalbare en stijlvolle laptops en bestaat uit vier modellen en twee formaten. Kun je makkelijk gamen en werken combineren.