Superdunne Sony Xperia T3 met roestvrijstalen frame aangekondigd 1

Superdunne Sony Xperia T3 met roestvrijstalen frame aangekondigd

Sony introduceert weer eens een nieuwe smartphone. Terwijl het nieuwe topmodel, de Xperia Z2 nog maar net op de markt is, is er nu een mooie nieuwe middenmoter aangekondigd, de Xperia T3. Vervaardigd inclusief een roestvrijstalen frame, moet deze smartphone vooral tegemoet komen aan de gebruikers die wat meer op design gefocust zijn.

xperia-t3-plat

De Xperia T3 is een smartphone van 5,3″ groot, volgens eigen zeggen de dunste 5,3″ smartphone, maar zoveel van dat soort zijn er dan ook niet, dus neem die uitspraak gerust met een korrel zout. Op het oog doet de smartphone in elk geval niet heel dun aan, maar volgens de specs is het apparaat maar 7 mm ‘dik’ en dat is inderdaad erg slank. Het scherm beschikt over 1280×720 pixels, voorzien van het bekende Mobile BRAVIA engine en Triluminos display voor extra heldere kleurweergave.

xperia-t3

Deze smartphone is voorzien van een Snapdragon 1,4Ghz Qualcomm quad core processor en Google Android 4.4 KitKat.

Verder beschikt de Xperia T3 over 4G, wat ook wel fijn is nu steeds meer providers hun uitrol van 4G landelijk voor elkaar hebben. Sony heeft er ook een geheugenkaartslot in gebouwd, waar je tot 64GB aan extra geheugen in kunt stoppen, bovenop de al beschikbare 8GB (in de praktijk is dat minder, reken op zeker 2-3GB voor besturingssysteem en standaard apps). Ook op dit toestel: NFC, wifi, Bluetooth 4.0, DLNA, Miracast en aGPS.

Het toestel beschikt over een 8 MP camera aan de achterkant, voorzien van Sony Exmor RS mobile sensor om supersnel plaatjes te kunnen schieten, en een 1,1 MP camera aan de voorkant, met HDR. Video’s opnemen kan in 1080p.

De batterij: 2500mAh.

Een prima toestel waar eigenlijk weinig mis kan gaan, dat voor de schappelijke prijs van 329 euro eind juli 2014 verkrijgbaar gaat zijn in de kleuren zwart, wit en paars.

xperia-t3-kleuren

Related Posts