Lord of the Rings Rivendell - beste Lego-set ooit? 1

Lord of the Rings Rivendell – beste Lego-set ooit?

Als je een fan bent van de Lord of the Rings-films dan is de kans groot dat je ook dol bent op Lego. En als je van Lego houdt, is deze nieuwe interpretatie van Rivendell misschien wel de beste set die je ooit zult vinden. Deze Elfen-set is gigantisch en bevat alles wat je nodig hebt om Rivendell na te bouwen, inclusief Elrond’s Huis en het Treebeard Treehouse.

Het enige nadeel? De prijs. Voor deze uit de kluiten gewassen Lego-set betaal je €499. Maar als je het geld ervoor over hebt is Lord of the Rings: Rivendell absoluut de moeite waard.

Er zijn natuurlijk eerder ook al franchises geweest waar Lego iets mee heeft gedaan. Denk aan Star Wars, met de gigantische AT-AT en Millenium Falcon. Of aan Harry Potter, als je in fantasy-genre wilt blijven.

Toch is deze nieuwe Lord of the Rings-set van Lego een erg gave toevoeging aan het assortiment. Hij is prijzig, maar je krijgt daarvoor ook een van de grootste Lego-sets die er te koop zijn.

Naast Elrond, Arwen en Legolas zijn er nog 12 minifiguren in de set te vinden, waaronder Frodo, Bilbo en natuurlijk Gandalf.

Lego Lord of the Rings: Rivendell is vanaf 8 maart verkrijgbaar. Ben je een Lego VIP? Dan kan je vanaf 5 maart je slag slaan én krijg je er nog 2 Brickheadz bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag 11
Lees meer

Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag

Op 6 januari lanceerde LG Electronics (LG) de LG Lifeband Touch en LG Heart Rate Earphones. Hiermee laat LG zich voor het eerst zien in de fitnesstechnologie. LG wil met deze twee nieuwe producten voldoen aan de verwachtingen van de technisch onderlegde consument van deze tijd en vooral iets nieuws brengen.