Hesh-2-Wireless-Bluetooth-Silver-Black-Chrome-Mic

Review: Skullcandy Hesh 2 Wireless

Joost testte de Hesh 2 Wireless van Skullcandy. Een koptelefoon is natuurlijk vrij persoonlijk, want heb je grote oren, kleine oren, een groot hoofd of een klein hoofd? Het maakt nogal uit. Joost geeft advies.

In december vorig jaar schreven we al over de uitbreiding van de wireless-familie door Skullcandy en schreven we een review van de Uproar Wireless. Nu is de Hesh 2 Wireless aan de beurt, de wireless versie van de iconische Hesh 2 koptelefoon. En wat vinden we ervan? Lees verder en je weet het zo.

Hesh 2 Wireless: Design, Draagcomfort en gebruik

De Hesh 2 Wireless is zoals al eerder aangegeven de draadloze variant van de Hesh 2 van Skullcandy waarbij het design van de Hesh 2 op de meeste plekken ongewijzigd is gelaten. Waar wijkt de wireless variant dan wel af? Natuurlijk ontbreekt het snoer, maar er zijn ook knoppen toegevoegd aan de zijkant. Met deze 3 knoppen kan je de koptelefoon bedienen. De verschillende knoppen hebben allemaal een dubbele functie, zo kan met de aan/uit-knop ook de muziek gepauseerd worden of een telefoongesprek gestart worden. Verder zijn een “+” en “-” knop aanwezig, waarmee je naar het volgende of vorige nummer kan gaan, maar ook het volume mee kan bedienen. De knoppen zorgen ervoor dat je gemakkelijk de koptelefoon en je muziek/telefoongesprek kan bedienen. Ook het pairen van de koptelefoon verloopt soepel.

Wanneer we het gaan hebben over draagcomfort wordt het iets persoonlijker. Dit heeft voornamelijk te maken met het verschil in wensen, maar ook met formaat van hoofd en/of oren. Bij mij past de koptelefoon heel mooi over de oren en sluit prima aan. Ik heb ook gedurende langer gebruik geen last gekregen van de koptelefoon, wat ik erg prettig vind. Bij anderen die hem geprobeerd hebben, bleek de koptelefoon minder goed te passen en voelde hij minder fijn aan. Probeer de koptelefoon dus eerst even om te zien of die voor jou geschikt is!

skullcandy-hesh-2-wireless-breed

Hesh 2 Wireless: Accuduur & Geluid

In eerste instantie lijkt het alsof de Hesh 2 Wireless niet heel erg hard kan, maar dit blijkt een stuk minder merkbaar. De koptelefoon sluit namelijk heel goed af, waardoor je ongestoord van je muziek kan genieten. Je wordt dan getrakteerd op een vol geluid dat goed gebalanceerd is, waardoor je bij verschillende muzieksoorten steeds een passend geluid hebt.

Over de accuduur hoef je je ook geen zorgen te maken, Skullcandy geeft aan dat je tot 15 uur kan genieten van de muziek en dit maakt de koptelefoon meer dan waar. Ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om er 18 uur mee te doen. Raak je onverwachts toch zonder stroom? Geen probleem, want het is mogelijk om een snoer aan te sluiten waardoor je gewoon – niet draadloos – verder kan genieten van je muziek.

Hesh 2 Wireless: Eindoordeel & Verkrijgbaarheid

De Hesh 2 Wireless van Skullcandy biedt in mijn ogen prima waar voor zijn geld. Je krijgt een stevige koptelefoon met een makkelijke bediening, prima accuduur en een goede geluidskwaliteit. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (zwart, camo, grijs/lime en grijs zwart) biedt het voor iedereen wat wils. De Hesh 2 Wireless heeft een adviesprijs van 99 euro.

Je kunt hem kopen op hun eigen site of bij CoolBlue.

Niet zo gecharmeerd van de Hesh 2 Wireless of op zoek naar een ander merk? Neem dan even een kijkje bij onderstaande producten.
[bol_bestsellers limit=”6″ block_id=”bol_56a7c3cf98e67_bestsellers” cat_id=”20874+4858″ name=”Headsets” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”740″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts