Nieuwe, prijsbewuste Music Maniac-hoofdtelefoons van Denon 1

Nieuwe, prijsbewuste Music Maniac-hoofdtelefoons van Denon

Denon introduceert twee nieuwe in-ear hoofdtelefoons uit de Music Maniac-lijn: de AH-C120 en de AH-C50. De hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor de prijsbewuste maar veeleisende mobiele muziekfan. Beide hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf eind maart.

AH-C50

AH-C50-denon

De AH-C50 is een instapmodel en uitgerust met 9 mm dynamische drivers in een prachtig vormgegeven ABS-behuizing en levert kraakheldere audio. Daarnaast is dit model voorzien van een rechte kabel die niet in de war raakt, inclusief een in-line afstandsbediening met één knop voor de eenvoudige bediening via Android- en Apple-apparaten.* De microfoon zorgt voor een helder stemgeluid tijdens telefoongesprekken. Bij het ontwerp van Denons AH-C50 is sterk gelet op draagbaarheid en een compact design. Ongeacht de grootte van je oor zit de hoofdtelefoon altijd stevig en comfortabel en is bovendien goed afgedicht. Bij de hoofdtelefoon worden siliconen oordopjes in vier verschillende maten geleverd (XS, S, M en L), zodat je de oordopjes kunt kiezen die het beste bij jouw oren passen.

AH-C120

ah-c120M-denon

De grotere AH-C120 heeft 11,5 mm drivers in een behuizing van hybride materiaal. Deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een zuurstofvrije kabel die niet in de war raakt, hierdoor is een optimale akoestische zuiverheid gegarandeerd. De set bestaat verder uit silicone oordopjes (S, M, L), plus een paar Comply Foam TX-400M-oordopjes voor de ultieme pasvorm. Er wordt bovendien een klein reisetui meegeleverd, zodat de hoofdtelefoon eenvoudig mee te nemen is. Voor als je veel beweegt biedt de AH-C120 nog meer voordelen: audiofanaten klagen vaak over het geluid dat de kabel maakt wanneer deze langs hun borst schuurt. Het speciaal door Denon ontwikkelde Radial Cascade Damper-systeem beperkt ongewenste kabeltrillingen tot een minimum.

Beide nieuwe in-ear hoofdtelefoons zijn vanaf eind maart verkrijgbaar. De AH-C120 in een zwarte uitvoering, en de AH-C50 in zowel zwart als zilver. De AH-C50 gaat €49,00 kosten en de AH-C120 €99,00. En hoewel dat voor kwaliteitshoofdtelefoons een prima prijs is, is ‘prijsbewust’ wellicht een beetje een overstatement…

Specificaties

Denon AH-C120 Music Maniac in-ear hoofdtelefoon

  • 11,5 mm drivers
  • hybride metalen behuizing
  • Zuurstofvrije rechte kabel, inclusief een in-line afstandsbediening met één knop
  • Adapterkabel voor Sony-smartphones
  • Inclusief silicone oordopjes (S, M, L) en Comply® Foam Ear-oordopjes
  • Reisetui met rits meegeleverd

Denon AH-C50 Music Maniac in-ear hoofdtelefoon

  • 9 mm drivers
  • Zuurstofvrije rechte kabel die niet in de war raakt, inclusief een in-line afstandsbediening met één knop
  • Adapterkabel voor Sony-smartphones
  • Inclusief silicone oordopjes (XS, S, M, L)

* Sommige functies op je apparaat wijken mogelijk af (Android, iPod, iPhone, iPad, etc.), wegens de al dan niet aanwezige functionele mogelijkheden.

Related Posts