Beste radiografisch bestuurbare auto 1

Beste radiografisch bestuurbare auto

Als het gaat om op afstand bestuurbare auto’s zijn er uiteenlopende modellen van allerlei voertuigen. Auto’s, vliegtuigen of boten van allerlei verschillende merken die op afstand te besturen zijn. In dit artikel zetten we de beste auto’s naast elkaar. We hebben hier geen onderscheid gemaakt in de verschillende terreinen waarop de auto kan rijden. Er zijn rc auto’s voor op asfalt, maar een radiografisch bestuurbare terreinauto is ook mogelijk.

Beste radiografisch bestuurbare auto’s

We hebben uit alle beschikbare producten de beste auto’s gekozen.

Beste goedkope bestuurbare auto – WL Toys 284131

Beste radiografisch bestuurbare auto 3

Misschien is dit product niet alleen de beste goedkope bestuurbare auto, maar gewoon de beste rc auto, punt. Een compact voertuig in 1:27, inclusief zender, accu en lader voor minder dan €60, wie wil dat nou niet? Het enige wat je nog nodig hebt zijn 4 AA-batterijen voor de afstandsbediening. Laat je niet misleiden door de prijs, dit is geen speelgoed voor een kind van 5!

De bestuurbare auto’s van WL Toys zijn door vele liefhebbers geliefd om de prima prestaties tegen een scherpe prijs. Deze 284131 is daarop geen uitzondering. Voor je geld krijg je een 4-wiel aangedreven auto, waar alle benodigde elektronica is ingebouwd.

RC auto kopen? Dit moet je weten

Brandstof

De rc auto’s die we hier opsommen zijn allemaal voorzien van een accu. Er bestaan ook radiografisch bestuurbare auto’s met een verbrandingsmotor. Deze motor loopt soms op benzine, maar meestal gaat het om zogenaamde nitro auto’s. Nitro is een mengsel van methanol, nitro en olie. Dit soort bestuurbare auto’s vereisen behoorlijk wat technische kennis en zijn daarom niet geschikt voor beginners.

Daarnaast hebben batterijen de laatste jaren een forse ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het grootste nadeel van de elektrische rc auto (het opladen) vrijwel is verdwenen. Het plezier wat je hebt met een elektrisch model is daardoor vergelijkbaar met dat van een rc auto op benzine. Goede bestuurbare auto’s kopen is daardoor een stuk eenvoudiger geworden want er is simpelweg meer te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts