Mobilock maakt fietsdeelsysteem compleet 1

Mobilock maakt fietsdeelsysteem compleet

Mobilock maakt gebruik van LORA- technologie waardoor een hiermee geïmplementeerd fietsdeelsysteem het meest compleet en compact is tot op heden.

Je smartphone is je fietssleutel als je gebruik maakt van een deelfiets die is uitgerust met Mobilock. Dit is het eerste fietsslot ter wereld dat gebruik maakt van LORA-technologie van KPN. Het slot is verbonden met IOT (internet of things) waardoor het altijd en overal real-time gevolgd kan worden.

imageJe kent het duurzame fietsdeelsysteem vast wel van bijvoorbeeld de NS-fiets, de witte fietsen op de Veluwe of de toeristenfietsen in onze hoofdstad. De Mobilock is niet alleen een uitkomst voor de gebruiker, maar zeker ook voor de fietsverhuurders.

Via een app op je telefoon kan het slot geopend worden. Geen betaalzuilen, fietsklemmen of speciale stallingen zijn nodig. De verhuurder kan op elk moment zien of een fiets in gebruik is, door wie en waar hij zich bevindt.

In april worden de eerste sloten geleverd en zal de Mobilock langzaamaan zijn intrede in het straatbeeld doen. Wij kijken er naar uit!

image

 

Related Posts