Motorola is terug! Met nieuwe Moto G, X Style en X Play

Bij Motorola geloven ze dat jouw relatie met je telefoon een stuk beter kan. Dus introduceert Motorola de nieuwe Moto G en nieuwe Moto X Play en X Style. Hoe is jouw relatie met je huidige smartphone?

Bij Motorola geloven ze dat jouw relatie met je telefoon een stuk beter kan. Uit eigen onderzoek blijkt dat meer dan de helft van ondervraagde personen niet blij is met hun smartphone. Ze sluiten zelden aan op je persoonlijke stijl, doen nooit helemaal wat je wilt, de batterij is snel leeg, je wordt er continu door gestoord. Moet beter, en kan beter. Dus introduceert Motorola de nieuwe Moto G (3e generatie) en nieuwe Moto X Play en X Style.

De nieuwe Moto G: de telefoon die er altijd voor je is

De nieuwe Moto G is klaar om elke storm met je te trotseren, letterlijk, dankzij de IPX7- classificatie bescherming en het Corning Gorilla Glass. Hij is dus beschermd wanneer hij in water valt evenals tegen lelijke krassen op het scherm. Met een batterij voor de hele dag, zal hij je nooit in de steek laten wanneer je hem het hardste nodig hebt. Met slechts een snelle beweging van je pols is de 13-megapixelcamera direct klaar om nieuwe herinneringen voor je vast te leggen. Personaliseer Moto G met Motorola Shells, beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en materialen. Kortom, nu al klaar voor de herfst šŸ˜‰

moto-g

De nieuwe Moto X familie: eindelijk, telefoons die je liefde teruggeven

Met een batterijduur tot 48 uur (3630 mAh) en een waterafstotend ontwerp, zal de nieuwe Moto X Play jeĀ niet zomaar in de steek laten. Blijf in contact tijdens woon-werkverkeer, op het werk, tijdens het gamen: wanneer je maar wilt. Er is nog genoeg batterij tot je volgende dag begint. Maak foto’s en video’s met zijn 21-megapixelcamera (dat is meer dan Sony in zijn Xperia-smartphones heeft) en laat ze zien op het 5,5 inch HD-scherm. De Moto X Play biedt jeĀ kracht en snelheid die je nodig hebt voor gaming, streaming en multi-tasking met de Qualcomm Snapdragon 615 ā„¢ processor.

moto-x-play

Op zoek naar een stijlvolle telefoon met genoeg power? Dan is de nieuwe Moto X Style voor jou, in theorie. Hij zou de naam niet verdienen als hij niet een beetje aanpasbaar was naar jouw stijl.Ā Met hetĀ 5.7 inch grote beeldscherm dat wordt versterkt door rijk stereogeluid, zit je qua entertainment wel goed. En wanneer je batterij (3000 mAh) een boost nodig heeft, geeft deĀ smartphone 10 uur power in slechts 15 minuten laden met TurboPower.

Moto X Style heeft nu een van de beste camera’s in de industrie, zo claimt Motorola. Dat moeten we nog wel even testen! Je maakt ook met deze MotoĀ foto’s en videoā€™s met de 21-megapixelcamera of presenteert jezelf in een videochat of op een doodordinaire selfiefoto met deĀ 5 megapixel front-facing camera met een groothoeklens en selfie-flitser.

moto-x-style

Prijs en beschikbaarheid

Moto G met 8 GB is in Nederland vanaf 29 juli breed verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een adviesverkoopprijs van ā‚¬ 199,99.

Moto X Play zal in Nederland vanaf midden september beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit en heeft een adviesverkoopprijs van ā‚¬ 379,99.

Moto X Style zal in Nederland vanaf midden september beschikbaar zijn. De adviesverkoopprijs zal 499 worden.

[koopgids product=”motorola moto g 2015″]

[koopgids product=”motorola moto x play”]

[koopgids product=”motorola moto x style”]

Vergelijk abonnementen voor deze toestellen in onze prijsvergelijker.

Related Posts