Pink-HyperX-Cloud-2-Gaming-Headset

HyperX Cloud II Pink: game-headset met Zweeds design

De Cloud II Pink is een game-headset, volledig ontworpen door Zweedse designers. Het is een 7.1 virtual surround headset met comfortabele foam oorkussens.

Gaming is booming business en een onderdeel daarvan zijn headsets voor tijdens het gamen. De meeste hebben een simpel design en variëren alleen op gebied van kleur. HyperX – onderdeel van Kingston – maakt gaming-headsets en heeft met de Cloud II Pink voor een andere – design – invalshoek gekozen.

HyperX Cloud II Pink

Pink-HyperX-Cloud-2-Gaming-HeadsetDe Cloud II Pink is een gaming-headset die geheel ontworpen is door Zweedse designers. De voorkeur voor de kleur wit hebben ze hierbij niet onder stoelen of banken gestoken. De headset is geaccentueerd met roze details, die voor een vrolijk maar misschien ook “kinderlijk” gevoel zorgen.

Op het gebied van geluid is de Cloud II Pink goed uitgerust en beschikt over 7.1 virtual surround sound, waarbij 7 positionele luidsprekers worden nagebootst. De van foam gemaakte oorkussens moeten niet alleen comfortabel zitten, maar ook ervoor zorgen dat omgevingsgeluid verdrongen wordt. De microfoon moet zorgen voor een goede verstaanbaarheid door het onderdrukken van ruis en echo’s gedurende een Skype-gesprek, maar natuurlijk vooral gedurende het gamen.

Pink-HyperX-Cloud-2-Gaming-Headset-08De Cloud II Pink is geschikt voor zowel de PC als de Mac en via de bijgeleverde 3.5mm-jack is het ook mogelijk hem aan te sluiten op de PS4 of Xbox One. Heb je geen microfoon nodig tijdens het spelen of luister je toch liever muziek? Geen probleem, want de microfoon is gemakkelijk los te koppelen zonder dat het design van de headset wordt aangetast.

Beschikbaarheid

De HyperX Cloud II is niet alleen in de roze versie beschikbaar. Er kan ook nog gekozen worden voor een zwarte versie met rode of gunmetal accenten.

[bol_product_links block_id=”bol_55bb6390db0fb_selected-products” products=”9200000039507366,9200000039507372″ name=”HyperX Cloud II Pink” sub_id=”JOOST” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
Libratone Zipp
Lees meer

Libratone Zipp: geluid met een rits

De Libratone Zipp is weer net even iets anders dan de 'traditionele' Bluetooth-speakers, hebben een prima geluid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Rob testte de Zipp en de Zipp mini.
Hoe slim is jouw remote? 10
Lees meer

Hoe slim is jouw remote?

De afstandsbediening is, in het algemeen genomen, erg handig. Tenslotte kan je daarmee een apparaat bedienen zonder dat…