Miniot Black Wheel platenspeler 1

Miniot Black Wheel platenspeler

De Miniot Black Wheel is een prachtige platenspeler die een perfecte mix biedt tussen de klassieke charme van vinyl en moderne technologie. De platenspeler is ontworpen en gemaakt door Miniot, een Nederlandse producent. Uniek in deze tijd! De Black Wheel is het vlaggenschip van het bedrijf en biedt een verbeterde kwaliteit ten opzichte van de “normale” Wheel platenspeler.

Ontwerp en bouw

De Black Wheel heeft een eenvoudig en strak ontwerp, dat volledig is gemaakt van massief hout en roestvrij staal. Het minimalistische ontwerp van de platenspeler past goed in moderne interieurs en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe. Het licht gekantelde ontwerp van de platenspeler maakt het mogelijk om de plaat op een perfecte hoek te plaatsen en zorgt ervoor dat de naald nauwkeurig op de plaat kan worden geplaatst.

De platenspeler is volledig handgemaakt en is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder walnoot, esdoorn en kersen. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke textuur en kleur waardoor elke Black Wheel platenspeler uniek is.

Miniot Black Wheel platenspeler 3

Functies en prestaties

De Black Wheel heeft niet alleen een uniek ontwerp maar biedt ook uitstekende prestaties. Het apparaat is uitgerust met een hoogwaardige motor die ervoor zorgt dat de plaat soepel en gelijkmatig draait. Deze motor zorgt voor een exacte afstemming van de draaisnelheid door elke plaat constant te scannen. De platenspeler is ook voorzien van een subchassis dat vibraties van de motor en de naald isoleert, waardoor de muziek helder en zonder vervorming wordt afgespeeld.

Een ander uniek kenmerk van de Black Wheel is het feit dat er geen riem of tandwielen worden gebruikt om de plaat te laten draaien. In plaats daarvan wordt de plaat rechtstreeks aangedreven door de motor, wat resulteert in een verbeterde precisie en een betere geluidskwaliteit.

De platenspeler is uitgerust met een toonarm die is ontworpen om perfect uit te lijnen met elke plaat en elke naald. Dit zorgt voor een nauwkeurige weergave van de muziek en minimaliseert de slijtage van de naald en de plaat. De toonarm is ook uitgerust met een hoogwaardig element, dat een uitstekende signaal-ruisverhouding biedt en zorgt voor een helder en gedetailleerd geluid.

Miniot Black Wheel platenspeler 5

Conclusie

De Miniot Black Wheel is een prachtige en hoogwaardige platenspeler die een perfecte mix biedt tussen klassiek ontwerp en moderne technologie. De platenspeler is volledig handgemaakt en is voorzien van geavanceerde functies en technologie├źn die een uitstekende geluidskwaliteit bieden. Het minimalistische ontwerp van de platenspeler past goed in moderne interieurs en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke kamer. Kortom, de Miniot Black Wheel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwawaardige platenspeler die de ultieme luisterervaring biedt.

Hoewel de Miniot Black Wheel een hogere prijsklasse heeft dan sommige andere platenspelers op de markt, is het zeker de investering waard voor degenen die serieus zijn over hun geluidsbeleving en willen genieten van de volledige potentie van hun vinylcollectie. De Black Wheel is een technologisch hoogstandje en een prachtig kunstwerk dat een leven lang meegaat.

Het is belangrijk op te merken dat de Miniot Black Wheel niet alleen een stijlvolle aanvulling is op uw interieur, maar ook een nauwkeurig instrument is voor het afspelen van uw vinylcollectie. Het is van cruciaal belang om de platenspeler op een vlakke en stabiele ondergrond te plaatsen en de plaat nauwkeurig af te stemmen, zodat de naald nauwkeurig op de groeven van de plaat kan blijven. Het resultaat zal een kristalhelder geluid zijn dat recht doet aan de muziek en de artiesten die de muziek hebben gemaakt.

In conclusie, de Miniot Black Wheel is een hoogwaardige platenspeler die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige aanvulling is op uw interieur. De Black Wheel is uitgerust met geavanceerde technologie├źn die een nauwkeurige en heldere geluidsweergave bieden. Als u op zoek bent naar een platenspeler die kwaliteit en duurzaamheid combineert met een stijlvol ontwerp, dan is de Miniot Black Wheel zeker een aanbeveling waard.

1 comment
  1. Order geplaatst 12/2/2019. het wordt tot nu toe niet geleverd. net een email gestuurd met de vaart waar mij levering blijft. Antwoord: “Dank u wel voor uw email en voor uw geduld.Dat zullen we toch nog even op de proef stellen.
    Ik heb uw Wheel2 piano black ingepland voor week 5 in 2024 (29 januari – 2 februari).”
    Waardeloos, zeker voor een early investeer die vanaf het begin vertrouwen aan het project gaf. het lijkt op de kleren van de keizer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout 12
Lees meer

SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout

De SanDisk Clip Spot MP3 is een lichtgewicht MP3-speler waarmee sporters tijdens hun training, workout of misschien wel tijdens hun wedstrijd, nog steeds van hun favoriete muziek kunnen genieten. Ik ben super benieuwd! Aan de MP3-speler zit een clip waarmee je hem stevig vast kunt maken aan je kleding.