Intel introduceert de 6 generatie Intel Core processor #IFA2015 1

Intel introduceert de 6 generatie Intel Core processor #IFA2015

Tussen het nieuwsgeweld van de IFA valt een bericht over een nieuwe Intel processor familie nauwelijks op. Toch wilden wij dit bericht graag delen met onze lezers, want Intel belooft forse verbeteringen.

“Het is de beste verbetering die we tot nu toe hebben gezien op het gebied van computer prestaties”, aldus Kirk Skaugen van Intel.

Intel Core 6e generatie processorsDe verbeteringen op een rijtje:

Zeer dunne pc’s mogelijk die binnen een halve seconde kunnen opstarten en die tot 2,5 keer beter presteren dan we gewend zijn van onze huidige pc’s. Bovendien zijn ze extreem zuinig en dat betekent tot 3 keer langer batterij gebruik.

Geoptimaliseerd voor Windows 10 voor meer gemak en betere beveiliging.

De meest schaalbare processor tot nu toe. Geschikt voor zeer kleine wearables (smart watches) tot (hybride)laptop en desktop pc’s.

Varianten en beschikbaarheid

Er komt een Intel Core M3, M5 en M7 voor tablets en laptops zodat consumenten makkelijk hun ideale processor kunnen kiezen.

De Intel Xeon E3 familie is geschikt voor het afspelen van 4K video en het spelen van zwaar grafische games, vooral te vinden in mobiele werkstations.

Verder komt er nog een K variant die overklokken makkelijk maakt.

Op de IFA tonen fabrikanten nu al nieuwe modellen met de nieuwe processor familie van Intel. Dus waarschijnlijk binnenkort verkrijgbaar bij uw favoriete leverancier.

Related Posts
asus-e402-red-combo
Lees meer

ASUS EeeBook E402 en E502 aangekondigd

ASUS heeft twee nieuwe compacte laptops bekend gemaakt. De E402 en E502 zijn respectievelijk 14-inch en 15.6-inch laptops bedoeld voor stijvol dagelijks gebruik.