Review: Hippe iPad- en iPhone hoesjes van Redmaloo

Onlangs ontving ik in mijn persberichtenbox (want die heb ik) een bericht over nieuwe hoezen voor iPad en iPhone van Redmaloo. Nu kende ik dat hele merk nog niet, dus tijd om daar iets aan te doen. En aangezien ik sinds een tijdje probeer om af en toe accessoires te reviewen op dit blog, direct maar wat spul aangevraagd. Je maakt trouwens kans om de iPad-hoes te winnen!

Het gaat om een hip uitziende vilten iPad-hoes en een iPhone-hoesje van een soort zeempjes-materiaal. Heel zacht leer dus. Kost wat, en de bedoeling is natuurlijk dat je dan ook wat hebt. Dus na een tijdje gebruiken van het spul tijd om de balans op te maken.

Over RedMaloo

Redmaloo is een hip merk gevestigd in Berlijn. De webshop is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Redmaloo wil graag minimalistisch, traditioneel en modern mixen. Oude materialen proberen ze weer te herintroduceren in deze moderne wereld. Redmaloo wil graag wat warmte geven aan de functionele en elektronische apparaten waar we altijd mee lopen.

iPhone-sleeve

Allereerst het iPhone-hoesje. Gemaakt van mooi nappa leer, en beschikbaar in leuke felle kleurtjes. Aan de binnenkant meestal een andere kleur dan aan de buitenkant en dat maakt het extra leuk. Het is weer eens iets anders dan de hardleren hoesjes, plastic covers of gebreide sokjes van tegenwoordig. Het doet erg kwalitatief aan. Het logo staat op een labeltje op de zijkant van het hoesje, dus niet heel storend in het midden, om maar wat te noemen. Aan de onderkant zit een lusje waarmee je handig je iPhone uit het hoesje kunt laten ‘vallen’ als je het vastpakt. Niet echt nodig, de iPhone glijdt er vrij soepeltjes uit. Of dat echt een voordeel is weet ik niet. Ik heb toch al een keer gehad dat in mijn tas de iPhone uit het hoesje is gegleden. Verder wordt het hoesje aan de bovenranden wat smoezelig en rafelig, ondanks dat het aardig goed is afgewerkt. Geeft er wel een mooie used look aan.

Details:
Prijs € 39,00
Kleuren: donkerbruin, wit, limoen, felroze, rood
Cijfer 8

iPad-sleeve

Dan de iPad-hoes. Die is echt helemaal nieuw in het assortiment van Redmaloo en mijn exemplaar is zwart met wat rode randjes. Zowel iPad 1 als iPad 2 passen erin. De hoes sluit met behulp van een stukje klitteband, ook rood. Aan de bovenkant van de hoes zit een soort vakje om je telefoon in te stoppen. Zo heb je twee apparaten bij elkaar in de buurt, kan handig zijn. De achterkant van het vakje is de rode binnenkant van de iPad-hoes en het zakje is weer van zwart vilt dat daar op is genaaid. Erg leuk idee, maar het zakje wekt de indruk vrij snel los te komen van de stof eronder, zeker aan de bovenkant waar de telefoon erin moet. Verder lijkt het wat goedkoop vilt te zijn, stof blijft er makkelijk aan plakken en het is geen ultra-zacht vilt, maar een beetje stug. Aaibaarheidsfactor dus minimaal. Maar daar moet bij gezegd dat zacht vilt natuurlijk wel een stuk duurder is, dus het is maar net wat je zoekt qua prijs. Tot slot wil ik er nog over kwijt dat ik een ritsje iets handiger had gevonden dan een stukje klitteband. Maar dat is misschien persoonlijke smaak.

Details:
Prijs € 39,00
Kleuren: oranje, grijs, limoen, zwart
Cijfer 7

3 comments
  1. Dank voor deze inspiratie. heb mede door dit artikel mijn keuze gemaakt:)! Net mijn ipad hoesje binnen en hij staat heel mooi.

  2. Voor mij ideaal om te weten dat voor zowel voor phone als pad en mogelijk ook voor de pod de hoesjes te verkijgen zijn in limoen.
    Is namelijk een bepalend onderdeel van ozne nieuwe huisstijl

    Groet

    Ton

  3. Ik heb er ook een weten te bemachtigen. Deze [url=http://www.ipadgoods.nl/ipad-merken-hoes/redmaloo/redmaloo-felt-sleeve-for-ipad1-2-zwart.html]Zwarte Redmaloo Sleeve[/url] houdt mijn iPad heel.

Comments are closed.

Related Posts