fbpx

Teufel heeft het doek van de Cinebar Duett getrokken. Volgens Teufel ontbreekt het de moderne flatscreens aan een fatsoenlijk geluid, wat ze met de Cinebar Duett recht willen zetten. Deze soundbar komt met een losse subwoofer en heeft 10 drivers aan boord.

Van de tien drivers zijn er 8 midrange drivers en 2 tweeters. Het laag wordt verzorgd door een down-firing sub met 165mm driver en een versterker met 60w vermogen.

Om een surround-ervaring te creëren met slechts één soundbar en sub heeft de Duett aan beide kanten twee drivers die zijn uitgerust met Teufel’s Dynamore Ultra-technologie voor een ruimtelijk geluid. De Teufel Duett heeft 6 klasse D versterkers die de 10 drivers aansturen.

Teufel Cinebar Duett soundbar

Aansluiten doe je via je televisie, waarbij de Teufel HDMI-ARC en CEC ondersteunt voor een snelle installatie zonder al te veel kabels.

De Cinebar Duett kan met een druk op een knop in de nachtmodus worden gezet. Een dynamische compressor dempt alle luide tonen en zorgt voor een lichte versterking van zacht geluid. Dit zorgt ook bij een laag volume voor optimale verstaanbaarheid. Nachtbrakers kunnen zo blijven kijken terwijl de rest van het gezin op één oor ligt.

De afstandsbediening bevat speciale knoppen voor drie geluidsmodi: film, gesproken woord en muziek. Muziekfanaten kunnen hun favoriete tracks rechtstreeks op de soundbar afspelen in optimale geluidskwaliteit. Dit is mogelijk vanaf een smartphone, tablet of computer via bluetooth 4.0 met aptX.

De Teufel Cinebar Duett is per direct verkrijgbaar via de website van Teufel en heeft een adviesprijs van €549.