Denon HEOS 1 Speakers

Denon brengt draadloos multi-room geluid met HEOS 1 & HEOS 1 Go Pack

De evolutie met Denon gaat verder met de introductie van de HEOS 1 en HEOS 1 Go Pack. Draadloos multi-room geluid voor binnen en buiten.

De evolutie met Denon gaat verder met de introductie van de HEOS 1 en HEOS 1 Go Pack. Draadloos multi-room geluid voor binnen en buiten.

HEOS 1

denon-heos-1-frontview
denon-heos-1-rearview

De twee nieuwste producten in de HEOS by Denon-lijn zorgen ervoor dat je letterlijk overal kan genieten van geweldig en hoogwaardig geluid. In de HEOS 1 zijn al de goede eigenschappen van de HEOS-speakers gecombineerd. De speaker maakt gebruik van supermoderne DSP-optimalisatie voor de audio en is ontworpen voor superieure akoestiek. Met de Go Pack wordt de HEOS 1 een volledig draadloze speaker waarmee ook buiten van geweldige muziek genoten kan worden. Het HEOS 1 Go Pack is een acccesoirespakket dat bestaat uit een oplaadbare batterij, een rubberen afdichting voor alle ingangen (Splashguard) en een Bluetooth-USB-adapter. Met de oplaadbare batterij kan tot zes uur genoten worden van muziek en entertainment. De Denon HEOS 1 is van zichzelf al vochtbestendig, maar kan in combinatie met de Splashguard IPX4-bestendig gemaakt worden om beter tegen regen of zwembadwater beschermd te zijn. De Bluetooth-USB-adapter zorgt dat je overal rechtstreeks audio via Bluetooth kunt streamen naar de HEOS 1-speaker.

Denon HEOS 1 Go Pack Battery

Met behulp van de HEOS-app (beschikbaar voor iOS, Android en Kindle Fire) is makkelijk verbinding te maken met een bestaand wifinetwerk. Bij verbinding met een wifinetwerk kan de Bluetooth-audio gedeeld worden met andere HEOS-apparaten. De HEOS 1 kan muziek afspelen van diensten zoals Spotify, Deezer, Napster en TuneIn, maar ook van smartdevices, pc’s/Macs of NAS-drives op elk thuisnetwerk. De achterzijde van de HEOS 1 bevat onder andere een ethernetaansluiting, AUX-in, stroom- en USB-aansluiting.

Prijs en beschikbaarheid

De HEOS 1 heeft een adviesprijs van €249 en voor de HEOS 1 Go Pack is de adviesprijs €99. Beide producten zijn naar verwachting vanaf midden juni beschikbaar, maar zijn inmiddels al te pre-orderen via geautoriseerde HEOS dealers. Pre-orders voor 30 juni ontvangen als extra een korting van 50% op de HEOS Go Pack.

Related Posts
Xperia-Z5-premium-Colour-Range
Lees meer

Sony Z5-serie aangekondigd #IFA2015

De Xperia Z5, Xperia Z5 Compact en Xperia Z5 Premium horen bij een nieuwe lijn camera-smartphones van Sony met Exmor RS for Mobile sensor en G-lens.