HTC Desire 10 lifestyle in oktober verkrijgbaar

Met dit toestel brengt HTC de flagship features uit de One-familie naar zijn Desire-serie. De HTC Desire 10 lifestyle beschikt over HTC BoomSound Hi-Fi-editie. HTC’s bekroonde BoomSound-geluidskwaliteit – die we kennen van de HTC 10 – zorgt voor een complete audio-ervaring, bestaande uit 24-bit Hi-Res-audio. Deze is zowel beschikbaar op de speakers als de headphones van het toestel. Verder heeft de HTC Desire 10 lifestyle een dual-sim functionaliteit, waarmee het toestel ruimte biedt voor het gebruik van twee simkaarten tegelijk.

Check de video voor een preview en details van de functies.

Belangrijkste specs

Dankzij de 13MP-hoofdcamera schiet je scherpe en heldere foto’s. De BSI-sensor in de camera zorgt daarnaast voor het opnemen van video’s in Full HD, ook bij weinig licht. Met een 5MP-camera aan de voorzijde van het toestel en functies zoals Auto Selfie, Spraak Selfie en Live Make-up maaak en deel je gemakkelijk de mooiste selfies.

Met 3GB RAM-geheugen en 32GB-opslagruimte heb je met de HTC Desire 10 lifestyle meer dan genoeg capaciteit beschikbaar voor het opslaan van de dingen die belangrijk zijn. Zo kun je foto’s, video’s, films, games en nog veel meer op het toestel onderbrengen. Voor wie dit niet voldoende ruimte is, biedt de HTC Desire 10 lifestyle SD-kaart ondersteuning tot 2TB. 

Al deze foto’s, video’s en games worden gevoed door een quad-core processor en een 2700 mAh-batterij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De HTC Desire 10 lifestyle is vanaf medio oktober in Nederland verkrijgbaar in de kleur Black Gold. De consumentenadviesprijs van het toestel is 349,- euro.

Related Posts
Lees meer

Mophie lanceert nieuwe powerstation-lijn

Mophie, ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor mobiele apparaten, lanceert de volgende generatie powerstations. Deze nieuwe batterijoplossing is mophie's dunste universele powerproduct tot nu toe. De snellaadapparaten hebben een elegant ontwerp met een aluminium finish.