IFA 2014: Samsung’s Galaxy Note 4

Samsung breidt z’n Galaxy-productlijn verder uit met de nieuwe Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge.

Galaxy Note 4

Dit nieuwe model heeft een frame van metaal en QuadHD-display (2560×1440) van 5,7 inch. Zo’n bakbeest heeft natuurlijk ook een goeie processor nodig, met een 2,7 Ghz Quad-Core is daar wel in voorzien. Naast een 16 Megapixel-camera aan de achterzijde heeft de Note 4 ook een camera aan de voorzijde  van 3,9 Megapixel, wat voor een front-camera zeer royaal is. Hij is hiermee ook in staat foto’s van 90 graden te maken. Om te voorkomen dat je zonder stroom komt te zitten is er een snellaadoptie waarmee je de accu in 30 minuten tot 50% gevuld kan krijgen. De Galaxy Note 4 is vanaf begin oktober in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een adviesprijs van € 799.

SM-N910_Charcoal Black_Front-Pen_002

Galaxy Note Edge

Naast de Note 4 maakt Samsung ook de Galaxy Note Edge bekend. Dit toestel heeft een gebogen display (de edge) waar notificaties en andere functies op getoond kunnen worden. Erg vernieuwend en het biedt mooie mogelijkheden, maar helaas komt de Edge voorlopig niet naar Nederland.

2[1]

Related Posts
t3 harde schijft
Lees meer

Samsung presenteert T3 SSD op #CES2016

Samsung speelt op de CES 2016 in op de snel veranderende werkomgeving, mobiel is de nieuwe standaard. Met de T3 SSD met hoge opslagcapaciteit en verbeterde veiligheid kan iedereen die snel data wil overzetten, bewaren of bekijken zijn hart ophalen.