Alcatel pakt goed uit op de #IFA2015 1

Alcatel pakt goed uit op de #IFA2015

Alcatel heeft niet stilgezeten en introduceert een nieuwe GO-serie, nieuwe smartphones in de Idol en Pop series en een tablet Xess.

Alcatel heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft op de IFA een grote variëteit aan nieuwe producten bekend gemaakt. De nieuwe Alcatel GO-serie bevat een smartphone en een watch terwijl er ook twee nieuwe smartphones bijkomen in de Idol en Pop series. De Xess is een nieuwe tablet die eigenlijk geen tablet is. Genoeg te bespreken dus!

Alcatel OneTouch Go-serie: klaar voor actie

Alcatel-OneTouch-GO-PlayDe GO Play smartphone en GO Watch zijn ontwikkeld voor de actieve gebruiker die altijd in is voor actie. Van het nemen van onderwaterfoto’s tot rollen in de modder en het raven op muziekfestivals. Zelfs een val vanaf anderhalve meter hoog. Het kan allemaal!

De GO Play is water-, stof- en schokbestendig. Hierdoor hoef je niet bang te zijn als je hem in het water laat vallen. Ook geeft de Play je de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken onder water met behulp van de 8-megapixel camera aan de achterzijde of een selfie met behulp van de 5-megapixel camera aan de voorzijde. Stoot iemand je telefoon per ongeluk uit je handen of glipt hij gewoon uit je handen? Geen probleem, de GO Play kan hier allemaal tegen. De GO Play komt met een 5 inch HD-display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,2 GHz Quad-Core processor en draait op Android L. De batterij van de GO Play heeft een capaciteit van 2500 mAh.

Alcatel-OneTouch-GO-WATCH-WHITEDe GO Watch is de perfecte match voor tijdens je avonturen met de GO Play. De watch is water-, stof- en schokbestendig. De watch is compatibel met zowel iOS als Android en geeft berichten over SNS, SMS, e-mail, telefoontjes maar ook het weer. Je kan de GO Watch personaliseren met behulp van verwisselbare voor- en achterkantjes en polsbanden. Alle kans om de watch te matchen naar jouw outfit van de dag.

De GO Watch geeft je emoties weer gecombineerd met je hartslag. De emotie wordt bepaald met behulp van gyroscoop, hartslagsensor en versnellingsmeter. De batterij van de GO Watch heeft een capaciteit van 225 mAh en zou tot 5 dagen mee moeten gaan. Het opladen gaat via dezelfde micro-USB oplader als de meeste smartphones.

Alcatel OneTouch Idol 3C: geef je wereld kleur

Alcatel-OneTouch-Idol-3C De Idol 3C is een kleurrijke smartphone die beschikbaar zal komen met 5 verwisselbare covers in flitsende kleuren. Uitgerust met een 5,5 inch IPS Full HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er is een 1 GHz Octa-core processor aanwezig, een 2910 mAh batterij en als besturingssysteem is Android L aanwezig. Voor het geluid zijn twee naar voren gerichte speakers aanwezig met JBL by Harman Clari-Fi-muziekrestauratiesoftware. Voor het schieten van foto’s is een Pro-like camera aanwezig van 13-megapixel met een groot diafragma en EIS-videostabilisatie. Voor fantastische selfies is een 8-megapixel camera met groothoeklens aan de voorzijde aanwezig.

Alcatel OneTouch Pop Star en Pop Up

Alcatel-OneTouch-POP-STARDe Pop Star is bedoeld als een van de meest modieuze smartphones. Er zal een enorme collectie aan covers beschikbaar zijn waaruit je kan kiezen om je eigen stijl te bepalen. De Pop Star beschikt over 5 inch HD IPS-display (1280 x 720 pixels), een Quad-core processor (GHz afhankelijk van 3G/4G-versie), Android L en een batterij van 2000 mAh. De smartphone is uitgerust met een 8-megapixel camera aan de achterzijde met EIS (Electronic Image Stabilization) en aan de voorzijde een 5-megapixel camera.

Alactel-OneTouch-POP-UPDe Pop Up is erop gericht om de veeleisende gebruiker te bedienen. Het 5 inch HD IPS-display is volledig gelamineerd om een betere leesbaarheid in de zon te hebben en beschikt over een grotere kijkhoek. De krachtige 1.4 GHz Octa-core processor zorgt ervoor dat het apparaat snel en soepel werkt. De stijl van de Pop Up bestaat uit een metalen frame met glasharde toetsen en een back-cover met 3D spineffect. De telefoon zal verkrijgbaar zijn in vijf frisse kleuren: zwart, riva-blauw, amber-oranje, wit en aardbeirood.

Voor het schieten van foto’s is een 13-megapixel camera met kwaliteitssensor en een f2-diafragma aanwezig. Hiermee kan je zelfs ‘s nachts scherpe foto’s nemen.

Alcatel OneTouch Xess

Alcatel-OneTouch-Xess-FrontDe Xess tablet heeft een extra groot scherm van 17.3 inch gecombineerd met een slank en roestvrijstalen body. Aan de achterzijde vind je een ingebouwde standaard, een schrijfstift en een uitschuifbare handgreep. Samen met de Smart Dock en een ophangsysteem biedt de Xess je veel vrijheid in het gebruik van de tablet. De ingebouwde schrijfstift zorgt ervoor dat creatieve gebruikers zich helemaal kunnen uitleven. Hiervoor is ook een SketchBook-app voorgeïnstalleerd. Het 17.3 inch IPS-scherm heeft een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels en ondersteund 10 punten multi-touch. De tablet wordt aangedreven door een 1.5 GHz Octa-core processor en 2GB werkgeheugen en Android L als operating system. Er is voor het maken van foto’s een 5-megapixel front-camera aanwezig.

Prijs en beschikbaarheid

De Alcatel GO Play is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 199 en de GO Watch zal in december beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 99. De Idol 3 (4.7) en Idol 3C (5.5) zullen beschikbaar komen voor adviesprijzen van € 229 (4.7) en € 299 (5.5). De Pop Star – 3G-versie – zal voor € 109 verkrijgbaar zijn vanaf september en de 4G-versie zal € 139 kosten en in november verkrijgbaar zijn. De Pop Up zal voor € 189 euro verkrijgbaar zijn vanaf november.

Over de beschikbaarheid van de Xess is helaas nog niets bekend gemaakt.

Related Posts
Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag 9
Lees meer

Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag

Op 6 januari lanceerde LG Electronics (LG) de LG Lifeband Touch en LG Heart Rate Earphones. Hiermee laat LG zich voor het eerst zien in de fitnesstechnologie. LG wil met deze twee nieuwe producten voldoen aan de verwachtingen van de technisch onderlegde consument van deze tijd en vooral iets nieuws brengen.