Sennheiser HD 630VB Hoofdtelefoon

Sennheiser HD 630VB: high-end sound onderweg

De HD 630VB is de eerste gesloten hoofdtelefoon in het HD-portfolio van Sennheiser. Door de introductie van de HD 630VB is high-end audio nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten.

De HD 630VB is de eerste gesloten hoofdtelefoon in het HD-portfolio van Sennheiser. Door de introductie van de HD 630VB is high-end audio nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten.

Sennheiser HD 630VB

Sennheiser HD 630VB HoofdtelefoonDe HD 630VB is speciaal ontwikkeld met de mobiele luisteraar in gedachten en is geschikt om audiobestanden met een hoge resolutie af te spelen. De hoofdtelefoon is gesloten en maakt gebruik van een dynamische transducer voor de omzetting. Bij het design is rekening gehouden met de mobiele gebruiker. Zo is de HD 630VB robuust, licht (slechts 400 gram zonder kabel) en kan deze makkelijk opgevouwen worden. Als materiaal voor de oorschelpen, hoofdband en de draaischijf is gebruik gemaakt van aluminium.

Op de rechteroorschelp zit de bediening waarmee gewisseld kan worden tussen nummers, het volume kan worden aangepast en het is mogelijk telefoontjes op te nemen. Voor het telefoneren is een microfoon geintergreerd in de OFC-kabel. Met behulp van de draaischijf op de oorschelp kan de bass worden aangepast op basis van je omgeving, het type muziek en de voorkeuren van de luisteraar. Naast een beschermtasje levert Sennheiser ook een verloopstekker mee van 3.5 mm jack naar 6.3 mm jack.

Prijs

Voor high-end audio bij je mobiele apparaten hoort wel een high-end prijs. De HD 630VB heeft namelijk een adviesprijs van €499,-

Related Posts
t3 harde schijft
Lees meer

Samsung presenteert T3 SSD op #CES2016

Samsung speelt op de CES 2016 in op de snel veranderende werkomgeving, mobiel is de nieuwe standaard. Met de T3 SSD met hoge opslagcapaciteit en verbeterde veiligheid kan iedereen die snel data wil overzetten, bewaren of bekijken zijn hart ophalen.