Draadloos geluid opnemen met Sennheiser's nieuwe AVX microfoonsysteem 1

Draadloos geluid opnemen met Sennheiser’s nieuwe AVX microfoonsysteem

Sennheiser heeft het AVX draadloze microfoonsysteem voor videocamera’s geintroducteert.

Sennheiser heeft het AVX draadloze microfoonsysteem voor videocamera’s geintroducteerd. Dit systeem maakt het draadloos opnemen van hoge-kwaliteitsaudio voor bij video’s mogelijk.

Sennheiser AVX

AVX-835 SetIn het verleden werd het opnemen van audio met behulp van draadloze apparaten door film- en televisiemakers vermeden. Het AVX-systeem van Sennheiser is ontwikkeld om digitale audio voor video makkelijker te maken. De digitale transmissie van het systeem wordt automatisch ingesteld, waardoor je binnen enkele seconden klaar bent om te filmen.

Automatisch wordt de beste frequentie gekozen en ook aangepast wanneer een storingsbron zich voordoet. Het 1.9 gHz frequentiegebied waarin het AVX-systeem opereert is wereldwijd vergunningsvrij te gebruiken. Wanneer de gebruikte camera beschikt over fantoomvoeding schakelt de ontvanger zich automatisch in en uit en staat dus nooit onnodig aan.

Prijs en verkrijgbaarheid

AVX-MKE 2 SetDe Sennheiser AVX zal vanaf juni beschikbaar zijn en wordt in drie sets geleverd: met draadloze telefoon met ingebouwde zender, met bodypack zender en clip-on microfoon en een professionele uitvoering met bodypack zender en een MKE 2 clip-on microfoon (de standaard in film- en TV-producties).

Componenten komen ook apart beschikbaar waardoor je zelf draadloze sets kan samenstellen. De volledige set zal te vekrijgen zijn voor een adviesprijs van 899 euro.

Related Posts
FREITAG-x-SENNHEISER-Quintett-Photo
Lees meer

Nieuwtje: Sennheiser x Freitag limited editions

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser URBANITE onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 'F703 SENNHEISER × FREITAG' modellen met elk een compleet unieke stijl.