Samsung S7 Edge

Nieuws: Samsung lanceert Galaxy S7 en Galaxy S7 edge #MWC2016

Samsung lanceert de GALAXY S7 en S7 edge, en die zijn al vanaf 11 maart verkrijgbaar!

Samsung heeft op het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe top smartphones Galaxy S7 en Galaxy S7 edge gelanceerd.

https://www.youtube.com/watch?v=cyohHyQl-kc

Waterdicht

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge hebben een stijlvol en slank design van glas en metaal. De smartphones zijn water- en stofbestendig (IP68). De batterijcapaciteit is aanzienlijk vergroot en toch laden de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge net zo snel op als hun voorgangers. Of dat nu draadloos of via Fast Charging is. Het interne geheugen van 32 GB is met een MicroSD-kaart tot 200 GB probleemloos uit te breiden. Het scherm van de S7 is een 5.1” Quad HD Super AMOLED, 2560 X 1440 (577ppi) en de Edge heeft een 5.5” Quad HD Super AMOLED, 2560 X 1440 (534ppi), Edge Screen. Door het Always-On Display mis je geen oproepen meer en de Edge UX (alleen beschikbaar op de Galaxy S7 edge) maakt shortcuts naar je meest gebruikte apps en andere functies zoals e-mail en selfie mode.

Samsung S7 Edge

Dual Pixel-camera

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn de eerste smartphones met een Dual Pixel-camera. Zelfs bij veel beweging en in het donker zorgt de camera voor perfecte beelden. De beelden zijn altijd haarscherp dankzij de snelle sluitertijd en nauwkeurige autofocus. Met ‘Motion Panorama’ kan je prachtige panoramafoto’s maken.

Ultieme game-ervaring

Dankzij hardware- en software-updates is de gamebeleving op de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge onovertroffen. De krachtige processor en grotere batterijcapaciteit zorgen voor langere speeltijd en het interne koelsysteem beschermt de smartphone tegen oververhitting. Met de Game Launcher kun je je volledig richten op je game. Ook kun je je game opnemen en je scherm delen om met anderen te gamen.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn vanaf 11 maart 2016 in Nederland verkrijgbaar, in de kleuren Black Onyx, Gold Platinumen White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 699,- en € 799,- voor 32 GB geheugen.

[koopgids product=”Samsung Galaxy S7″]

[koopgids product=”Samsung Galaxy S7 edge”]

Related Posts