FREITAG-x-SENNHEISER-Quintett-Photo

Nieuwtje: Sennheiser x Freitag limited editions

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser URBANITE onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 ‘F703 SENNHEISER × FREITAG’ modellen met elk een compleet unieke stijl.

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser Urbanite onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 ‘F703 Sennheiser × Freitag’ modellen met elk een compleet unieke stijl.

Sennheiser x Freitag Limited Edition hoofdtelefoons

FREITAG-x-SENNHEISER-Trio-PhotoDe F703 Sennheiser × Freitag modellen zijn gebaseerd op de Urbanite serie van Sennheiser en alle 1500 modellen hebben een eigen unieke stijl. Er is gebruik gemaakt van roestvrijstalen scharnieren en aluminium sliders die perfect aansluiten op de kleurrijke hoofdband gemaakt van gerecycled Freitag vrachtwagenzeil.

Het geheel wordt compleet gemaakt met een opbergetui gemaakt van hetzelfde materiaal als de hoofdband.

Prijs en beschikbaarheid

De gelimiteerde oplage van 1500 modellen is vanaf vandaag beschikbaar in alle FREITAG winkels, geselecteerde FREITAG dealers en via freitag voor € 190,-.

Niet jouw ding? Neem dan even een kijkje bij onderstaande mogelijkheden.

[bol_bestsellers limit=”9″ block_id=”bol_56d88fa979bc5_bestsellers” cat_id=”20874+5014″ name=”headsets” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”740″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
Lees meer

Review: Libratone Zipp MKII

‘Vol’ is het kernwoord voor vandaag, want dat is het allesomvattende begrip dat bij de Libratone Zipp steeds terug lijkt te komen. Deze draadloze speaker heeft een volle vorm, vol geluid, volop verbindingsmogelijkheden. Menno testte deze speaker uitgebreid. Lees zijn conclusie!