WIN: Logitech BLOK Protective Shell voor iPad mini (+2/3) t.w.v. € 39,99 1

WIN: Logitech BLOK Protective Shell voor iPad mini (+2/3) t.w.v. € 39,99

Bescherm jouw iPad mini met deze Protective Shell van Logitech. Sint verloot er eentje in het zwart. Kijk snel hoe je kans maakt!

Sinterklaas heeft gemerkt dwt iPadhoezen populair zijn. Daarom wil de Sint er met liefde nog eentje verloten. Voor ern iPad mini tot en met de derde generatie. Tof toch? Hij mag er van Logitech eentje cadeau doen.

gallery-1-black

 

Met een gewicht van nog geen 170 gram vergeet je bijna dat je iPad in een behuizing zit. Tot je hem per ongeluk laat vallen. Dan toont BLOK Shell zich van zijn beste kant. In het mooi rood/paars is je iPad voortaan helemaal in jouw stijl. En hij gaat langer mee, want vallen doet geen pijn en ook tegen een kopje koffie dat per ongeluk omver gaat is hij goed beschermd in deze case. Deze case voor iPad mini is dus onmisbaar!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts
Porsche 911 GT2 RS 4
Lees meer

Porsche 911 GT2 RS

Porsche heeft de 911 GT2 RS getoond aan het publiek. Met 700 pk gaat de sprint van 0…