Wiko Fever glow

Wiko FEVER: Glow-in-the-dark-smartphone

De Wiko Fever is een smartphone met glow-in-the-dark-effect. Door het toepassen van slimme technologie licht de smartphone op en ben je ‘m nooit meer kwijt.

Een wat? Een smartphone met glow-in-the-dark-effect? Dat was ook het eerste wat ik dacht. Maar het is echt zo, vanaf januari 2016 levert smartphone-leverancier Wiko de FEVER, met glow-in-the-dark-effect.

Eerst maar een filmpje, hoe ziet dat er dan uit?

https://youtu.be/P483HxQeTB8?t=2m38s

Het glow-in-the-dark-effect (wat een heerlijk woord om te typen trouwens) werkt niet met LED’s, maar absorbeert daglicht en weerspiegelt in het donker. De witte versie van de FEVER krijgt een glanzende gloed, de zwarte een soort halo.

Wiko FEVEROverige specs van de FEVER

Naast dit bijzondere effect is het natuurlijk ook ‘gewoon’ een smartphone. Hij is voorzien van een full HD 5,2″-IPS-display. De 5-MP-camera aan de voorzijde is bedoeld voor het maken van de beste selfies en de hoofdcamera heeft 13 MP, snelle autofocus (0,2 seconden) en superpanorama en supernachtmodus.

Dit alles draait op een Octa-core 1.3 GHZ processor, 4G snelheid en een 2900 mAh batterij. De aanbevolen verkoopprijs is met € 199,99 vriendelijk en daar krijg je, vooruit ik type het nog één keer, het glow-in-the-dark-effect bij.

Binnenkort een uitgebreide review van de Wiko FEVER.

Related Posts