De beste gadgets voor kleine gadget-liefhebbers 1

De beste gadgets voor kleine gadget-liefhebbers

Niet alleen volwassenen zijn gevoelig voor de nieuwste gadgets. Ook de jongsten ook onder ons zijn enthousiast te krijgen met een nieuwe gadget. We zetten de 5 essentiële gadgets voor baby’s op een rijtje.

1. Knikkerbaan

Een knikkerbaan of soortgelijk speelgoed met bijvoorbeeld autootjes is voor jong en oud een feestje. Voor de kleintjes is het rijden over de baan een fascinerend iets, terwijl de oudere kinderen met bijvoorbeeld een knikkerbaan van Gravitrax ook nog kunnen bouwen.

2. Loopauto

Een loopauto is in bijna elk huishouden met jonge kinderen wel te vinden en dat heeft een goede reden. Het helpt de kleintjes niet alleen om sneller te leren lopen, ze vinden het ook heerlijk om hun spulletjes en speelgoed overal mee naar toe te slepen. Boekje erin, naar de kast lopen en dan het boekje in de kast zetten.

Je kind moet voor een loopauto 1 jaar oud zijn, dan beginnen ze ongeveer te lopen. Hou er dus rekening mee dat een loopwagen als kraamcadeau nog niet direct gebruikt gaat worden 🙂

3. Rugzak of koffer

Net als bij een loopauto is een rugzak of kinderkoffertje ideaal om spulletje in mee te nemen. Als ouder kan je het koffertje vullen met kleding voor een weekendje bij opa en oma. Voor kinderen is er weinig leuker dan speelgoed in de koffer doen, het er weer uithalen en dit proces vervolgens twintig keer herhalen.

4. Duplo

Er zijn talloze Duplo sets waarmee je kleine hummel lekker kan bouwen en spelen. Bij ons is de Duplo trein met push-to-start duidelijk favoriet. Rails leggen, de trein er overheen duwen en dan kijken wat er gebeurt.

Grote broer is ook nog erg into Duplo dus het is ideaal speelgoed voor verschillende leeftijden. Voor samen spelen is dit ideaal. Vanaf een jaar of vier kunnen ze naar Lego doorgroeien. Dat is in principe hetzelfde maar dan kleiner waardoor er meer complexe bouwwerken gemaakt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts