VTech DigiGo vanaf november te koop, mini-tablet voor kids 1

VTech DigiGo vanaf november te koop, mini-tablet voor kids

Speciale tablet voor de kids nodig omdat ze anders steeds jouw iPad pakken? VTech komt in november met de DigiGo, een tablet voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

Vanaf november is de DigiGo van VTech verkrijgbaar. Deze mini-tablet is speciaal bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar en heeft een 4,3 inch kleuren-touch-display.

168823 left view

Met de DigiGo kunnen middels de 180 graden draaibare camera ook foto’s en filmpjes worden gemaakt die naar anderen verstuurd kunnen worden. Standaard komt de tablet  met 10 apps geïnstalleerd (waaronder spelletjes) en krijg je credits voor het installeren van nog 2 apps via Explorer Park, de eigen appstore van VTech.  Bij de DigiGo worden ook 2 pennetjes en een polsbandje meegeleverd, zodat de rubberen stootrand niet getest hoeft te worden. De adviesprijs is 89,95 en hij is verkrijgbaar in roze en blauw.

Related Posts
Soundmount pers
Lees meer

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel's 's werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.