BRV-PRO-Inside-Out

Braven BRV-PRO: Bluetooth-speaker on steroids

De BRV-PRO is een Bluetooth-speaker van het merk Braven, tot nu toe niets spannends, maar de functionaliteit kan aanzienlijk uitgebereid worden m.b.v. accessoires. Waterdicht en compatible met GoPro.

De meeste Bluetooth-speakers worden spannend gemaakt door de vorm te veranderen, hem steviger te maken of heel aparte kleuren te gebruiken. De BRV-PRO wil zich op een andere manier onderscheiden van de rest: accessoires! Een Zwitsers zakmes onder de Bluetooth-speakers.

Braven BRV-PRO

brv-pro-ipx7De Braven BRV-PRO is een modulaire en waterdichte Bluetooth-speaker, ideaal voor het gebruik buiten. De functionaliteit is uit te breiden met verschillende accessoires zoals een extra accu, een LED-verlichtingsdek en een action mount die compatibel is met Go-Pro. De BRV Stacking Plate geeft je de mogelijkheid om meerdere speakers op elkaar te stapelen en te koppelen zodat je nog meer geluid kan produceren.

Het geluid van de BRV-PRO is HD-kwaliteit. Het is voorzien van een IPX7 waterdicht ontwerp waarin gebruik gemaakt is van vliegtuigaluminium. De ingebouwde 2200 mAh batterij moet goed zijn voor het afspelen van muziek gedurende 15 uur. De accu kan tevens gebruikt worden als oplader voor smartphones en andere USB-apparaten. Door gebruik te maken van de BRV Accu wordt de capaciteit van de batterij met 3800 mAh uitgebreid en kan je nog langer van je favoriete muziek genieten.

brv-pro-bluetooth-speaker

Overige accessoires

braven-brv-pro-accessories-solar-panelNaast de Stacking Plate en de Accu is er ook nog een BVR Zonnepaneel waarmee je de kracht van de zon kan gebruiken om je apparaten mee op te laden en de BVR-PRO van stroom te voorzien. braven-brv-pro-action-mountDe BVR Action Mount zorgt ervoor dat je hem mee kan nemen tijdens verschillende activiteiten zoals raften, surfen of fietsen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De BVR-PRO is nu beschikbaar in Nederland en kan besteld worden via braven.com of in de betere elektronicawinkels en heeft een (advies) prijs van €149,95. De verschillende accessoires kosten tussen de €14,95 en €49,95.

Related Posts