Aeroskull Versterker Chrome

Fascinerende versterker: AeroSkull – the sound of the future

De AeroSkull is een unieke versterker van Jarre Technologies. Een unieke, fascinerende en intrigerende versterker in de vorm van een schedel.

De AeroSkull is een unieke versterker van Jarre Technologies. Een unieke, fascinerende en intrigerende versterker in de vorm van een schedel.

Jarre Technologies

Aeroskull Versterker ChromeJarre Technologies is het bedrijf waarmee Jean Michel Jarre – een ware pionier op het gebied van elektronische muziek – zich richt op iedereen die houdt van techniek. Doel van Jarre Technologies is het bieden van een onberispelijke kwaliteit multimedia in een hedendaags jasje.

Met de AeroSkull wordt een nieuw product geïntroduceerd dat net zo iconisch moet worden als de AeroSystem One en AeroDream One.

AeroSkull

Voor Jean Michel Jarre symboliseert de schedel – ook verschenen op de cover van ‘Oxygene’ – het perfecte akoestische volume. De schedel is de klankkast van het woord, het lied en de muziek. De AeroSkull beschikt over twee luidsprekers van ieder 30W en een subwoofer van 60W. De AeroSkull is compatibel met elke generatie iPhone en iPod, maar kan ook via jack aangesloten worden op andere apparaten zoals MP3-spelers, een computer of een cd/dvd-speler.

AeroSkull Versterker Jarre Technologies

Het is ook mogelijk apparaten met behulp van Bluetooth te verbinden met de AeroSkull en dankzij de aptX-codecs wordt het geluid geoptimaliseerd. Het design van de AeroSkull is gedurfd en trendy en een sierstuk dat duidelijk in het oog springt. De AeroSkull is in verschillende kleuren te verkrijgen om aan alle smaken en interieurs tegemoet te komen.

Prijs en beschikbaarheid

Ben je dus op zoek naar een uniek en apart cadeau voor een leifhebber van muziek en technologie neem dan eens een kijkje bij de AeroSkull. Er hangt wel een pittige prijs aan dit aparte, unieke en kwalitatieve desing. De AeroSkull heeft namelijk een prijs van €599.

Related Posts