Sphero Star Wars BB-8 Robotbal

De 10 beste Star Wars gadgets. “Have them you must”

“Have them you must.” 16 december 2015 staat bij Star Wars fans dik in de agenda geschreven; De première van ‘The Force Awakens’, deel 7 in de Star Wars-reeks. Thijs verzamelde nu al de beste Star Wars gadgets.

16 december 2015 staat bij Star Wars fans wereldwijd met dikke stift in de agenda. Dan verschijnt deel 7 uit de immens populaire en succesvolle Star Wars-reeks; “The Force Awakens”. Intogadgets.nl zocht, twee maanden voor het uitkomen, de coolste gadgets bij elkaar om op te warmen.

“The Force Awakens” speelt zich af 30 jaar na deel 6 “Return of the Jedi”. Naast oudgedienden als Carrie Fischer (Princes Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker) en natuurlijk Harrison Ford als Han Solo verschijnen er vele nieuwe karakters.

Sphero Star Wars BB-8 Robotbal

Een van die nieuwe karakters is de BB-8 Robotbal (check ‘m in de officiële Star Wars teaser onderaan dit blog). De BB-8 wordt bestuurd via smartphone of tablet en als een echte Tamagochi past zijn persoonlijkheid zich aan naarmate hij je beter leert kennen. Hij beweegt zich rollend voort en kan berichten opnemen en holografische video’s maken en afspelen. Te koop bij Gadgethouse en Fonq voor € 169,95.

Star Wars R2-D2 stofzuigerR2-D2 stofzuigt je bureau

Oudgediende R2-D2 mag natuurlijk ook niet ontbreken. Want zoals R2-D2 altijd klaar staat voor Anakin en Luke Skywalker, staat deze R2-D2 tot jouw beschikking: om je bureau te stofzuigen. R2-D2 zuigt met z’n voorste voet met gemak alle stof en kruimels op. Aan de bovenzijde zit een bakje dat je kunt legen als hij vol is.
Te koop bij Gadgethouse voor € 19,95.

Lightsaber paraplu – cool en handig!

Star wars lightsaber parapluDeze paraplu is niet alleen heel vet, maar ook superhandig. De lichtgevende stang is net een verborgen lichtzwaard en verlicht bij donker en regenachtig weer de weg. Daarnaast zit er in de onderkant van het handvat een lamp die zorgt dat je precies ziet waar je loopt. Te koop bij Gadgethouse voor € 24,95.

Star Wars nachtlampen

Als je na het bekijken van de dubbele trilogie (hoe noem je dat eigenlijk?) je bed inkruipt voor de welverdiende nachtrust, dan is het natuurlijk heerlijk om de sfeer nog even vast te houden. Met deze drie Star Wars nachtlampen zit je gebeiteld.

Star Wars Death Vader Star Wars lamp Death Star star-wars-go-glow-nachtlamp-2-in-1

De Darth Vader-lamp geeft een zachte rode gloed, in tegenstelling tot het minder zachte karakter van zijn eigenaar. Deze lamp is verkrijgbaar in 2 maten; large is 25 cm hoog en small is 14,5 cm hoog. De prijs voor deze lamp is € 49,95 (large) of € 19,95 (small). Te koop bij Gadgethouse.

De Death Star-lamp is een gedetailleerde replica van het ruimtestation van het Galactische Keizerrijk. Gelukkig geen kilometers in doorsnee en ook niet zo duidelijk. Met een rustgevende gloed en transparante voet lijkt hij te zweven op je nachtkastje. Te koop bij Gadgethouse voor € 29,95.

De Star Wars Go Glow-nachtlamp heeft twee functies. Natuurlijk is het een fraai vormgegeven nachtlamp die een zachte rode gloed verspreid. Maar haal je ‘m van de houder af, dan is het een zaklamp! Werkt op 2 AAA batterijen. Te koop bij Fonq voor € 16,95.

domino-express-star-wars-death-star-attackStar Wars domino

Is je zoon (of dochter) helemaal gek van de Star Wars-films, maar vind je het naspelen van de vele gevechten nog iets te heftig? Geef hem dan het Star Wars Death Star Attack-domino kado! Met de 150 stenen en R2-D2 ga je de strijd aan tegen de Darth Vader’s Death Star en Tie Fighters. Te koop bij Fonq voor € 39,99.

Millennium Falcon draadloze speaker

millennium_falcon_speaker_backDe Millennium Falcon is voor vele Star Wars-fans het ultieme ruimteschip. Persoonlijk ben ik fan van de podracer waarmee Anakin op Tatooine de podrace wint van Sebulba, maar dat terzijde. Deze Millennium Falcon Bluetooth speaker heeft een bereik van 10 meter en een speelduur van 8 uur als de lithium-ion-batterij volledig opgeladen is. Wil je een telefoontje aannemen, dat kan met de ingebouwde microfoon. Maar de echte fans worden natuurlijk helemaal gek als ze de hyper drive zien oplichten bij het afspelen van muziek. “Your eyes can deceive you. Don’t trust them.”
Te koop bij Craziest Gadgets voor $ 49,99 (let op: wordt niet buiten Noord-Amerika verstuurd, dus een bevriende fan aldaar die het je toestuurt is noodzaak).

Millennium Falcon drone

Star Wars Millennium Falcon droneMisschien nog wel ultiemer: het coolste ruimteschip als überhippe drone. De Millennium Falcon drone heeft vier propellors in de body en is uitgerust met LED-verlichting en authentieke Millennium Falcon geluiden. Deze Millennium Falcon is uitgerust, net als het origineel, met een hyperdrive voor het maken van stunts. Check hier het live unboxing filmpje. Te koop bij Amazon.com voor $ 99,99.

Voor de allerkleinste fans: Mr Potato Head Star Wars

Het is weliswaar geen gadget, maar ik vond ze te leuk om niet te noemen. De Mr Potato Head’s van Star Wars. Ze zijn schattig, grappig en zelfs ook actueel. Kylo Ren is een bad-guy uit The Force Awakens en wordt Frylo Ren, Luke Skywalker Luke Frywalker en Darth Vader Darth Tater. Deze leuke toys zijn te koop bij Amazon.com voor prijzen vanaf $ 12,99.

Mr Potato Head Star Wars Darth Tater Mr Potato Head Star Wars Luke Frywalker Mr Potato Head Star Wars Princess Leia Mr Potato Head Star Wars Ren

Ben je na het zien van al deze Star Wars gadgets hyper? Dan zal je toch nog tot 16 december moeten wachten om deel 7 te zien. Kan je niet wachten, check dan de trailer.

Related Posts

HTC lanceert nieuwe Virtual Reality bril op #CES2016

HTC zet grote stappen op de virtual reality markt met een nieuwe VR-bril. Deze zou comfortabeler moeten zijn en ontwikkelaars kunnen makkelijker applicaties ontwikkelen door koppeling aan het Steam-platform. Hoe dat precies zit, lees je hier.