netgear-arlo-q-security-camera

Nieuws: Netgear introduceert Arlo Q securitycamera

De Arlo™ Q 1080p HD Security Camera met Audio (VMC3040) is het nieuwste lid in de bekroonde Netgear-reeks van Arlo IP-camera’s.

De Arlo™ Q 1080p HD Security Camera met Audio (VMC3040) is het nieuwste lid in de bekroonde Netgear-reeks van Arlo IP-camera’s.

Arlo Q 1080p HD Security Camera

netgear-arlo-q-security-cameraDe Arlo™ Q 1080p HD Security Camera levert uiterst gedetailleerde 1080p high-definition video en tweeweg-communicatie waardoor de lat voor smart-home-security hoger dan ooit komt te liggen. Door de hoge helderheid van de Arlo Q levert wordt elk detail onthuld en de 4-megapixel beeldsensor met ingebouwd nachtzicht zorgt ervoor dat dit ook gebeurt bij slechte lichtsituaties. De camera beschikt over een groothoeklens van 130 graden waardoor je elke hoek in de kamer goed kan zien.

De verschillende bevestigingsmogelijkheden geven je de flexibiliteit om de camera overal te plaatsen waar je hem nodig hebt. Alle Arlo Q camera’s bieden tweeweg-audio zodat je niet alleen naar iedere ruimte kan luisteren maar ook kan praten met iemand in die ruimte. De Arlo Q maakt gebruik van dual band wifi om te zorgen voor naadloze video-streaming en ononderbroken cloudopnames. De gratis Arlo-app geeft je snelle toegang tot al je camera’s – zowel Arlo Q als Arlo draadloos – en dient bovendien als een archief van eerder opgenomen video’s en zorgt dat ze eenvoudig toegankelijk zijn.

netgear-arlo-q-security-camera-space

Bewegings- en geluidsgeactiveerde video’s worden altijd zeven dagen lang opgeslagen in de cloud dankzij de gratis basisopslag. Tegen een extra vergoeding is het ook mogelijk Continuous Video Recording plan (CVR plan) te verkrijgen waardoor alles wat de camera’s zien 24/7 opgenomen wordt en opgeslagen wordt in de cloud. Gebruikers kunnen iedere camera terugspoelen naar een willekeurig moment in de tijd en zo alle activiteit nagaan.

Prijs en beschikbaarheid

De Arlo Q 1080p HD Security Camera met Audio (VMC3040) is binnenkort beschikbaar voor een adviesprijs van €219,99.

Related Posts