Turtle Beach Ear Force Star Wars Darth Vader

“The Force Awakens” – nog meer Star Wars gadgets

De première van The Force Awakens komt steeds dichterbij en het aantal Star Wars gadgets groeit met de dag. Ben jij fan, dan mag je deze niet missen!

Eerder schreef ik al een Top 10 Star Wars must-haves. En nu de première van deel 7 “The Force Awakens” steeds dichter nadert (nog exact 1 maand!), komen er steeds meer gadgets bij. Dus een tweede blog met … nog vijf Star Wars gadgets!

Death Star Wafelijzer

Laat ik gelijk met mijn favoriet beginnen: Death Star Wafelijzer. Een wafel is lekker, in de vorm van de Death Star is ‘awesome’ en van de webshop Shut Up And Take My Money maakt het nog leuker. Een mooi gevormde, 7″ in omtrek zijnde Death Star wafel is voor echte fans een prima begin van de dag. Te koop voor $ 39,99 via Shutupandtakemymoney.com.

Darth Vader Tosti IJzer - Star Wars Death Star Wafelijzer

Darth Vader Tosti-IJzer – Mind the dark side!

Heb je liever een tosti dan een wafel? Dan kies je voor dit Darth Vader Tosti-IJzer. Twee heerlijke tosti’s produceert dit tosti-ijzer voorzien van verwijderbaar kruimelbakje. Maar laat ze er niet te lang inzitten, anders krijgen ze zo’n dark-side. Te koop bij Amazon.com voor $ 69,99.

Star Wars – stijlvolle audio

Ook op het gebied van audio laat de Star Wars merchandise zich niet onbetuigd. Eerder beschreef ik al de Millennium Falcon draadloze speaker. In korte tijd kwamen daar drie gadgets bij: twee stijlvolle headsets en een staande speaker bij.

Turtle Beach Ear Force Star Wars X-Wing Pilot

De Turtle Beach Ear Force Star Wars X-Wing Pilot headset is een verwijzing naar de oranje-witte helm van de X-Wing piloten. Deze headset met microfoon is voorzien van zachte oranje-grijze oorschelpen en voorzien van een 3,5 mm mini-jack. Voor € 59,95 te koop bij Coolblue.

SMS Audio STREET by 50 Star Wars edition

Het audiomerk SMS Audio van 50 Cent speelt ook in op de Force Awakens-hype en komt met vier verschillende on-ear headsets in Star Wars-thema. Kies jij voor de oranje Rebel Alliance, de donkergrijze Storm Trooper, de (natuurlijk) rode Darth Vader of de grijsgroene Boba Fett-variant? Gevonden bij Amazon.com voor $ 109,60.

Lexibook BT2000 Star Wars – Bluetooth-speaker

Ben je niet zo’n fan van headphones, maar wel Star Wars-fan? Overweeg dan deze staande Bluetooth-speaker van Lexibook. De rode led-strips zorgen voor een opvallend light saber-achtig effect in het donker en het geluid is met 100 Watt aanzienlijk. Hoogte 101 cm, breedte 24 cm. Muziek kan je via Bluetooth streamen of aansluiten via 3,5 mm kabel. Zeer binnenkort te koop bij Coolblue voor € 169 per stuk.

Turtle Beach Ear Force Star Wars X-Wing PilotSMS Audio STREET by 50 First Edition Star Wars On Ear Headphones Rebel AllianceLEXIBOOK BT2000 STAR WARS

Vlnr: Turtle Beach Ear Force Star Wars X-Wing Pilot, SMS Audio STREET by 50 Star Wars edition en Lexibook BT2000 Star Wars – Bluetooth-speaker

Related Posts