Sandisk Clip Sport is je vriend tijdens het sporten

Door de komst van de mobiele telefoon is de rol de MP3 speler minder belangrijk geworden.  Ga maar na, jouw mobiele telefoon is natuurlijk ook een mps speler waarmee ook gebeld kan worden. Met een beetje grote databundel en Spotify heb je onbeperkt muziek. Nou ja, onbeperkt, tot je mobiel natuurlijk leeg is.

Is er nog een plek voor MP3 spelers? Ja hoor, ook Apple verkoopt ze nog steeds. Sandisk introduceerde onlangs de Sandisk Clip Sport. Dit is een MP3 speler met ingebouwde radio die speciaal bedoeld is voor sporters om tijdens het sporten muziek te luisteren.

De Clip Sport wordt geleverd in een kleine verpakking met eigenlijk alles erop en eraan. Hiermee bedoel ik de een bedrade koptelefoon, microUSB oplaadkabel en natuurlijk de 8 GB grote Clip Sport.

Ontwerp

De Clip Sport heeft natuurlijk een clip waarmee je hem kunt vastmaken op je kleding. Er zit een klein kleurenscherm op wat het scrollen door de diverse opties makkelijker maakt. De grote knop is bedoeld om de muziek te starten (of nauurlijk een audioboek). Het kleine knopje met de pijl terug is voor de navigatie door menus. het scherm is 128 x 128 pixels groot.

Aan de rechterkant van het apparaart vinden we de microfoon aansluiting (mini jack) en de gleuf waar een microSB kaart in kan. Hiermee kan de je 8GB uitbreiden. De maximale grootte is 32GB. Is dat nodig? De acht gigabyte die er standaard inzit geeft de mogelijkheid voor de opslag van duizenden nummers. Maar het is goed dat je de opslag kan uitbreiden echter kan je je afvragen of je door zoveel nummers nog een beetje fatsoenlijk kunt heen bladeren.

Binnen of buiten?

Sporten kan je natuurlijk zowel binnen als buiten doen. De Clip Sport is standaard minder geschikt voor buitengebruik omdat er diverse openingen inzitten zoals de aansluiting voor de microfoon (mini jack), microUSB oplader en de microSD kaart. Je gebruikt de Clip sport dan ook idealiter binnen of in je binnenzak.

 

Sandisk Clip Sport is je vriend tijdens het sporten 1

Related Posts