Naim introduceert de Mu-so Qb #CES2015 1

Naim introduceert de Mu-so Qb #CES2015

De Naim Mu-so Qb is een kubusvormig audiosysteem dat geen concessies doet aan kwaliteit, geluid of features.

De Naim Mu-so Qb is een kubusvormig audiosysteem dat geen concessies doet aan kwaliteit, geluid of features.

RS2542_Mu-so_QB_25-lpr

De Naim Mu-so Qb heeft niet alleen een aparte naam maar ook een wat apart uiterlijk. De voorzijde van de kubus herbergt in totaal 5 speakers die zo zijn afgesteld dat de Mu-so Qb een mooi stereobeeld kan produceren. Bij de Mu-so (de Qb’s grote broer) maakte Naim gebruik van een baspijp, maar door het compacte ontwerp van de Qb was daar geen ruimte voor. Daarom heeft men er hier voor gekozen om het laag te produceren door 2 passieve membramen die samenwerken met een custom-made woofer. In totaal biedt dit systeem een output van maximaal 300 Watt.

RS2533_Mu-so_QB_16-lpr

Bovenop heeft de Mu-so Qb een touchscreen interface met daaromheen een solide ring die fungeert als volumeknop. De Mu-so Qb ondersteunt Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, UPnP, Airplay en internet radio via ethernet en wifi. Daarnaast zijn er ook nog een USB-ingang, 3,5mm jack-ingang en een digitale ingang voor TV, CD-spelers en settop-boxen. Op het aantal connectie mogelijkheden zijn dus zeker geen concessies gedaan.

De hele kubus is zo’n 21 bij 21 bij 21 cm en weegt 5,6 kilo. De Naim Mu-so Qb wordt eind maart verwacht tegen een richtprijs van zo’n 850 euro.

 

Related Posts
Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag 5
Lees meer

Heart Rate Earphones voor je muziek en je hartslag

Op 6 januari lanceerde LG Electronics (LG) de LG Lifeband Touch en LG Heart Rate Earphones. Hiermee laat LG zich voor het eerst zien in de fitnesstechnologie. LG wil met deze twee nieuwe producten voldoen aan de verwachtingen van de technisch onderlegde consument van deze tijd en vooral iets nieuws brengen.
Soundmount pers
Lees meer

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel's 's werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.