Hesh-2-Wireless-Bluetooth-Silver-Black-Chrome-Mic

Nieuws: Skullcandy breidt wireless familie uit

Skullcandy is een merk dat zicht kenmerkt door opvallende modellen te introduceren. In de wireless collectie komen er drie nieuwe modellen bij, namelijk de Smokin Buds 2 oordopjes, de Uproar en de Hesh 2 koptelefoons.

Skullcandy is een merk dat zicht kenmerkt door opvallende modellen te introduceren. In de wireless collectie komen er drie nieuwe modellen bij, namelijk de Smokin Buds 2 oordopjes, de Uproar en de Hesh 2 koptelefoons.

Smokin Buds 2 Wireless

De Smokin Buds 2 oordopjes van Skullcandy leggen de lat hoger door het lichte gewicht en de flexibele halsketting die eventueel naar wens verwijderd kan worden. Gedurende gemiddeld 6 uur kan je door de Bluetooth-functie draadloos overal non-stop van je muziek genieten. De Skullcandy Off-Axis Tech zorgt voor een comfortabel gevoel, samen met de geluiddempende cover goed voor extra lange luister momenten.

Ook beschikken de oordopjes over een microfoon en afstandsbediening, waardoor het plegen van telefoontjes een fluitje van een cent is. Ook het aanpassen van volume, skippen naar het volgende nummer en play/pauze is mogelijk via deze afstandsbediening.

skullcandy-uproar-smokin-buds-2-oordopjes

Uproar Wireless

Ook de Uproar koptelefoon springt eruit door gebruik te maken van een licht gewicht ontwerp en een comfortabel gevoel. De Bluetooth-functie, batterijlevensduur en pluche synthetische oorkussens zorgen ervoor dat je dag in dag uit comfortabel van je muziek kan genieten. De Onboard Mic/Remote zorgt ervoor dat je controle hebt over je muziek en de mogelijkheid hebt om telefoontjes te plegen.

Hesh 2 Wireless

Hesh-2-Wireless-Bluetooth-Silver-Black-Chrome-MicDe Hesh 2 Wireless is de Bluetooth-versie van de iconische Hesh 2 koptelefoon van Skullcandy. De Hesh 2 Wireless heeft een pluche, synthetisch leren over ear kussenstijl gecombineerd met een duurzame hoofdband. De Onboard microfoon en remote geven je net als bij de andere modellen de mogelijkheid om telefoontjes te plegen en je muziek te bedienen.

De mega 50 mm driver zorgen voor een sterk geluid in een strak design die gedurende 15 uur je draadloos van je muziek laten genieten.

Prijzen

De adviesverkoopprijs van de Smokin Buds 2 Wireless is €59,99 voor de Uproar Wireless betaal je €49,99 en voor de Hesh 2 Wireless €99,99.

Comments are closed.

Related Posts