Ewent EW3519 bluetooth speaker

Review: Ewent Bluetooth-speaker

Er komen de laatste tijd regelmatig draadloze speakers op de markt, denk aan de HEOS1 en de Braven Pro. Onlangs introduceerde Ewent de EW3519 Draadloze Bluetooth Speaker. Vergeleken met de andere twee een goedkope speaker, voor gebruik buitenshuis.

Ewent bluetooth speakerEwent bluetooth speaker

De Ewent is een compact en robuuste speaker die je in staat stelt overal naar je muziek te luisteren, ook tijdens actieve buitensportactiviteiten. De speaker meet 9,4 x 8,8 x 5,0 cm en weegt 259 gram. De draadloze Bluetooth-speaker wordt beschermd door de spatwaterdichte, stof- en schokbestendige kunststof behuizing. Van een paar keer vallen was de speaker niet onder de indruk en speelde mijn Spotify-playlist vrolijk verder.
De bediening bevindt zich aan de bovenkant en is eenvoudig. De toetsen zijn voor volumeregeling, afspelen/pauzeren, vorige/volgend nummer en het beantwoorden van inkomende oproepen. De 1500 mAh batterij is goed voor zo’n 8 uur muziek.

Ewent EW3519 bluetooth speaker

Mijn ervaring met de Ewent outdoor speaker

De Ewent heeft 2 speakers en produceert 3 Watt. Dit vertaalt zich, gemeten op 1 meter afstand, in maximaal 65 decibel. Bij dit volume werd het geluid bij sommige liedjes wat schel. Het geïntegreerde bassysteem zorgt wel voor een vol basgeluid.
Prettig vond ik dat de Bluetooth-connectie voldoende sterk was om mijn smartphone in een tas te laten zitten en de speaker middenin de groep te zetten. Enkele obstakels zijn geen belemmering. Als alternatief voor Bluetooth kan je gebruik maken van de 3,5-mm-jack-aansluiting.

Al met al is de Ewent-speaker een leuk speakertje voor naar het strand of het zwembad.

Prijs & beschikbaarheid

De Ewent EW3519 Bluetooth-speaker heeft een adviesprijs van € 29,98. De speaker is verkrijgbaar bij Replacedirect, Informatique en Opus.

Related Posts