WIN: 2x iTuneskaart met 25 euro tegoed 1

WIN: 2x iTuneskaart met 25 euro tegoed

Liedjes kopen op iTunes kost geld, en je moet met je creditcard betalen. Door via iTuneskaart.nl een kaart te kopen, hoeft dat niet meer met je creditcard. Sinterklaas verloot 2x een iTunes Gift Card van 25 euro. Kijk hoe je kans maakt!

Sint weet dat muziek tegenwoordig niet meer op cd’s wordt gekocht. Steeds meer mensen hebben abonnementen op streamingdiensten als Spotify of iTunes. Maar Sint weet ook dat de decembermaand al kostbaar genoeg is, dus verloot hij met liefde 2x een iTuneskaart met 25 euro tegoed, die hij via iTuneskaart.nl mag weggeven.

itunes-25

De iTunes Gift Card kun je eenvoudig en snel op iTuneskaart.nl kopen. Met deze kaart kun je in de App of iTunes Store verschillende applicaties, muziek, films, televisieprogramma’s en boeken kopen. De iTunes Card is een alternatief als je niet met een creditcard je downloads wilt betalen. Je kunt de iTunes Gift Cards in de winkel kopen, maar tegenwoordig is de iTunes card online ook verkrijgbaar. Dit heeft veel voordelen: je hoeft bijvoorbeeld niet op openingstijden en feestdagen te letten en de iTunes Card kun je direct verzilveren in de App Store. Je kunt de iTuneskaart eenvoudig inwisselen via iTunes. En jij maakt kans op 1 van de 2. Komt wel goed met al die Sinterklaasliedjes dus!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen de code voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

1 comment
  1. Hier zou ik mijn zoon een groot plezier mee doen, en heeft hij iets leuks voor de feestdagen, voor mijzelf zit het er helaas niet in ,daarom probeer ik het zeker via deze weg om hem toch ergens mee blij te kunnen maken. Fijne en gulle kans van u.

Comments are closed.

Related Posts
Review: Kobo Aura 4
Lees meer

Review: Kobo Aura

Kobo lanceert na de Aura HD nu de Kobo Aura. Een e-reader die zich positioneert tussen de iets…