Alle gadgets op mijn verlanglijst voor 2021

Nieuw jaar, nieuwe gadgets! Zo simpel is het natuurlijk wel een gadgetfreak. Deze gadgets moeten er dit jaar zeker komen.

1 – Macbook Air met de Apple M1 processor

Natuurlijk, de eerdere Macbook en Macbook Pro waren al machtige apparaten, maar dankzij de gigantische stap die “Apple Silicon” maakt in de nieuwe Macbook was updaten nu echt een no-brainer. Je hoort het goed, de nieuwe Macbook was mijn eerste gadget van het jaar.

Onderstaande grafiek laat duidelijk zien dat de chips van Apple al een tijdje aan het inlopen zijn op Intel. De ontwikkelingen bij Apple gaan duidelijk sneller en daar is nu dus de M1-chip uit ontstaan.

Via Arnold Kim op Twitter

2 – Beamer

Een paar maanden geleden stond ik op het punt van mijn huidige LED-tv te vervangen door een gloednieuwe OLED in een flink formaat, 55 of 65 inch. Toch kon ik me er niet toe zetten zo’n gigantische zwarte bak in de woonkamer neer te zetten.

Mede dankzij de flinke speakers die daar staan is het al een entertainment-area geworden, een giga-tv haalt echt alle stijl uit de ruimte. Daarom moet er dit jaar een beamer komen, met een elektrisch scherm dat op commando uitrolt.

Vanwege de ruimte denk ik aan een short-throw beamer die op zeer korte afstand van de muur te plaatsen is.

CinemaX P2 4K UHD 3000 2.000.000:1 HDMI

1.999,00  in stock
Bol.com
as of 17 augustus 2022 22:42

3 – Full-frame camera

Ja, je hebt gelijk. Een iPhone maakt ook prima foto’s. Maar toch is het resultaat nooit helemaal hoe ik het graag wil.

Op mijn verlanglijstje staan twee opties. De Leica Q2 en de Sony A7III. Beide mooie camera’s, dus waarschijnlijk hangt het vooral af van hoe lang ik kan en wil sparen 🙂

foto via wikipedia
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts